Ana sayfa Sosyal Medya İlahi Ezgi Mola! Kendini inceltmek isterken kapıyı yamulttu!

İlahi Ezgi Mola! Kendini inceltmek isterken kapıyı yamulttu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Ünlü Oyuncu Ezgi Mola, sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini hem eğlendiren hem bilgilendiren hem de toplumsal olaylara verdiği tepkilerle dikkat çeken bir isim.

İki sezondur devam eden ancak Pandemi süreci nedeniyle ara verilen Alice müzikalinde oynadığı Kraliçe rolüyle konuşulan oyuncu, aynı zamanda ınstagram sayfasından çektiği story’ler ile de çok takip edilmekte.

Ezgi Mola, bir süredir İşletmeci Mustafa Aksakallı ile birlikte ve ikili geçtiğimiz yaz Alaçatı’da Boop isimli bir gece kulübü açmıştı.

Kısa bir süre önce yaz sezonunu açan işletmesinden sık sık fotoğraflar paylaşan Ezgi Mola, sık sık kilo alıp vermesiyle de gündemde.

Pandemi döneminde bol bol yemek yapan Oyuncu, şu dönem kilolarından pek hoşnut olmasa gerek fotoğraflarına da zaman zaman photoshop yapmaya başladı.

Ezgi Mola’nın yaptığı photoshop’ta kapının yamulduğunu görenler onu uyarınca, ünlü oyuncu da hemen yeni bir photoshop yapıp onu yayınladı.

Süpürgeyi silmeye çalışırken kapıyı yamulttuğunu söyleyen Ezgi Mola, takipçilerini güldüren pozuyla pek çok beğeni aldı. Nur Fettahoğlu, Hatice Şendil gibi isimlerde ünlü oyuncunun paylaşımına beğeni yaptılar.

İşte Ezgi Mola’nın o paylaşımı:

İlahi Ezgi Mola! Kendini inceltmek isterken kapıyı yamulttu! 7