Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yaktın yine ortalığı Alp Navruz!

Yaktın yine ortalığı Alp Navruz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka dizisinde Serhat Demirkan karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Alp Navruz, Kapadokya’da ekip ile buluştu ve dizinin çekimlerine de başlandı. Fox TV ekranında koronavirüse rağmen ilk sezonu başarıyla geçen Zümrüdüanka dizisi, yeni sezonda daha da iddialı.

Gökçe Eyüboğlu ve İsmail Hacıoğlu’nun kadroya katılması ile hikayesinde de önemli değişimlerin yaşanacağı dizinin hayranları yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyor. Alp Navruz ise, son tarzı ile takipçilerinden büyük beğeni aldı.

Ünlü oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımda hayranlarından çok sayıda övgü aldı. “Seviliyorsan renkli, seviyorsan siyah beyaz” mesajıyla fotoğrafını yayınlayan oyuncuya rol arkadaşı Hatice Aslan “Sen de her renk” notuyla yanıt verdi.

Yaktın yine ortalığı Alp Navruz! 7

Ünlü oyuncunun hayranları da bu halini bir hayli beğendiklerini belirten yorumlar yaptı. Bir takipçi, “Yaktınız yine ortalığı Navruz Bey” diye yazdı. Yandan profilinin çok daha iyi olduğunu belirten bazı hayranları bu konuya dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Karizmatik fotoğrafı ile 220 binin üzerinde beğeni elde eden Alp Navruz’un hayranları, yakışıklılığına yönelik de birçok mesaj yazdı.

Ünlü oyuncunun instagram hesabı da 2.9 milyonu geride bıraktı. 3 milyona yaklaşan Alp Navruz, son dönemde başarılı projelerde yer alarak hayran kitlesini hızla artırmayı başarmıştı.