Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz’ın Son Yaz dizisindeki partneri belli oldu! İki sürpriz birden geldi!

Alperen Duymaz’ın Son Yaz dizisindeki partneri belli oldu! İki sürpriz birden geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin jönlerinden Alperen Duymaz’ın yeni dizisiyle ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Zemheri dizisiyle ekranlara gelen Alperen Duymaz, dizinin reytinglerinin bekleneni vermemesi nedeniyle erken finalle hüsrana uğramıştı. Yapımcıların yeni gözdesi olan oyuncuya bu süreçte pek çok teklif geldiği konuşuldu.

Duymaz’ın yeni sezonda yayınlanacak olan Barbaros, Masumlar Apartmanı ve Şeref Sözü gibi projelerden teklifler aldığı ancak hiç birisini kabul etmediği konuşulmuştu. Oyuncu, kısa bir süre önce seçimini yaptı ve Son Yaz dizisinde karar kıldı. Duymaz’ın yeni dizisindeki partneri ise belli oldu.

O3 Medya tarafından yapımcılığı üstlenen dizinin cast çalışmaları devam ederken kadın başrolle de anlaşma aşamasına gelindiği öğrenildi. Daha önce Alina Boz’un adının geçtiği rol için Hafsanur Sancaktutan’ın düşünüldüğü konuşuluyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, Sancaktutan ile anlaşma aşamasına gelindi.

Alperen Duymaz'ın Son Yaz dizisindeki partneri belli oldu! İki sürpriz birden geldi! 8

Alperen Duymaz ile başrolü paylaşacak olan Hafsanur Sancaktutan’ın ismi ise geçtiğimiz sezon ekranlara gelen Aşk Ağlatır dizisiyle gündeme gelmişti. Oyuncu, daha çok küçük yaşlarından beri tiyatro ile ilgilenmekteydi.

Gülperi dizisinde Fidan karakterinin ardından 16 bölüm süren Aşk Ağlatır dizisinde Meryem karakteriyle dikkatleri çekmişti.

Burak Arlıer’in yönetmenliğini yapacağı dizinin ikinci sürprizi ise Ali Atay oldu. Aynı zamanda Hazal Kaya’nın da eşi olan Atay, yönetmenlik de yapan bir isim. Ali Atay’ın Savcı karakterini oynaması için konuşulduğu belirtilmekte.

Son Yaz dizisinin senaryosunu Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç yazıyor.

Alperen Duymaz'ın Son Yaz dizisindeki partneri belli oldu! İki sürpriz birden geldi! 9