Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı’nda izleyicilerin ‘lütfen yapmayın’ dediği her şey gerçekleşiyor!

Sefirin Kızı’nda izleyicilerin ‘lütfen yapmayın’ dediği her şey gerçekleşiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisi pazartesi akşamları yolculuğuna Star TV ekranında devam ediyor. Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin 23. yeni bölümü 12 Ekim akşamı yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler paylaşıldı.

Gediz, Nare’ye zor bir soru soruyor: “Hani biz Sancar’ı yumuşak karnından vuruyorduk, yoksa bir tek beni mi oradan vuruyorsun.” Sancar ve Nare’nin yeniden bir araya gelmesinde umut ifadesi de “Boşanma” olarak ortaya çıktı. Nare, Gediz’e bunu söyleyerek aslında kendisini savunuyor. Sancar, “O mevzu daha bitmedi” diyerek vazgeçmeyeceğini de gösteriyor.

Akın yine kötülükleri ile öne çıkarken, izleyiciye göre bu hikayede yanan isim Gediz Işıklı… Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı karaktere yönelik büyük bir sevgi var. “Gediz’in adamlığı, sevgisi her şeyi… Unutulmazsın Gediz Işıklı” diye yorum bırakan bir izleyici, bu karakterin artık akıllara yazıldığını da gösteriyor.

Senaryoda Gediz karakterinin iyilik timsali hallerinin biteceği ve kötülüklerle anılacağına yönelik işaretler de var. Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümündeki bu işaretler fragmana yansıdı. İzleyiciler ise senaristlere mesaj yolluyor: “Gediz yapma sana kötü olmak yakışmaz.”

Gediz karakterine yönelik eleştirel söylemler de sosyal medyada hızla yayılmaya başladı. Hatta bu karakterden gıcık kaptığını belirtenler bile var. Yani izleyicilerin “Lütfen Gediz’i kötülüklerle birlikte anmayın” mesajları işe yaramamış gibi duruyor.

İşte Sefirin Kızı dizisinin 23. bölümünden ikinci fragman: