Ana sayfa Dizi Fragmanları Reyting şoku yaşayan Sen Çal Kapımı’da bir başka şoka daha mı?

Reyting şoku yaşayan Sen Çal Kapımı’da bir başka şoka daha mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi, geçen haftaya kadar çok iyi performans sergilemişti. Dizinin reytinglerde elde ettiği başarılar çok önemliydi ve Fox TV açısından da büyük bir kazanım oldu.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin etkileyici performansıyla ekranda varlık gösteren dizi, geçen hafta reytinglerinin düşmesi nedeniyle akıllarda soru işareti bıraktı. Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizileri ile yarışmakta zorlanan Sen Çal Kapımı, ciddi bir izleyici kaybı yaşadı.

Dizinin 14. bölümü bu düşüşün devam mı edeceği yoksa yükseliş mi sergileneceği noktasında önemli olacak. Serkan ve Eda karakterlerinin birbirlerine daha sıkı sarılmasını bekleyen izleyiciler 14. bölümden yayınlanan görüntüler ile umutlandı.

Eda Yıldız’ın güzelliği ve enerjisinin yüksekliği Serkan’ı da çok etkiliyor. Fragmanın gidişatına bakılır ise Serkan’ın Eda’ya söyleyecekleri dizinin yönünü belirleyecek. Serkan, ayrılıktan mı bahsedecek yoksa daha güçlü şekilde kenetlenecekler mi?

İzleyiciler Serkan’ın halinden kötü bir şeyler olacağını düşünerek, sosyal medyada “Lütfen Eda ve Serkan’ı ayırmayın” diye yorum bırakıyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde izleyicilerin beklentisi ekranda saf ve temiz bir aşk hikayesi izlemek. Bakalım senaristler bu noktada hikayeyi hangi yöne sürükleyecek. İşte 14. bölüm 1. fragmanı: