Ana sayfa Sosyal Medya Canan Ergüder’den Menajerimi Ara dizisi hatırlatması! Bu Pazar ve her Pazar…

Canan Ergüder’den Menajerimi Ara dizisi hatırlatması! Bu Pazar ve her Pazar…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay- Netflix’te yayınlanan ‘Call My Agent’ dizisinin uyarlaması olan Menajerimi Ara dizisi, sezona diğer dizilerden bir kaç hafta önce başlamış ve böylece avantaj elde etmişti. Özellikle ilk bölümde Tuba Büyüküstün’ü konuk etmesiyle de çok konuşulmuştu. Daha sonra aralarında Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya, Melisa Şenolsun, Şükran Ovalı, Nükhet Duru, Nebahat Çehre, Burçin Terzioğlu gibi pek çok isim diziye konuk oldu ve olmaya da devam edecek. Sadece bu yönüyle bile dikkat çeken bir yapım olan Menajerimi Ara dizisinin gün değiştirdiğini hatırlatalım.

Dizi, Çarşamba akşamları ekrana geliyordu ama Sadakatsiz dizisinin de piyasaya çıkmasıyla birlikte Menajerimi Ara dizisi yavaş yavaş kan kaybetmeye başlamıştı. Oyuncu seçimi ve her birinin müthiş başarılı performansı, senaryo, hikaye, ünlü konuklar derken dizi gerçekten kaliteli bir yapım olarak ekranda varlığını sürdürüyor.

Ancak reytinge kurban gitmemesi için bir önlemin alınması gerekiyordu. Star Tv, bu özel diziyi dizi çöplüğüne kurban vermemek için gün değişikliğine giderek en doğru kararı verdi. Menajerimi Ara dizisi Pazar gününe alındı. Ara vermemek için de bu hafta 9. bölüm bu akşam (18 ekim) ekrana gelecek.

Hafta için Çarşamba günü 8. bölümü izlemiştik ama yine de anlaşılan o ki elde stok bölümler var ve bir hafta verip onca dizinin arasından kaynaması da istenmedi. Bu nedenle dizi bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak.

Dizinin oyuncularından Canan Ergüder de haberi olmayan ya da olup da unutanlar için instagram sayfasından aşağıdaki hatırlatmayı yaptı…

Bugün günlerden Menajerimi Ara! Unutmayın????‍♀️

Kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Fatih Artman’ın yanı sıra daha genç ve başarılı isimler Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın yer aldığı dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde EGO ajansın yeni maceralarını izleyeceğiz. Dicle’deki değişim bizi şaşırtırken, bazı duygusal durumlar da hüzünlendirecek.

İşte bu akşam ekrana gelecek olan 9. bölüm 2. fragmanı: