Ana sayfa Sosyal Medya Şans Ahsen Eroğlu ve Ayça Ayşin Turan’a güldü, şimdi rakip oldular!

Şans Ahsen Eroğlu ve Ayça Ayşin Turan’a güldü, şimdi rakip oldular!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda diziler konusunda birçok ünlü isim şanssızlıklar yaşarken, Ahsen Eroğlu ve Ayça Ayşin Turan’ın güçlü çıkışı ise bu sezon da yer aldığı iddialı projelerle devam ediyor.

İki genç oyuncu, 2020-2021 sezonunun başarılı yapımlarında rol alıyor ve Pazar akşamları da birbirlerinin rakibi konumunda. Show TV ekranında yayınlanan Arıza dizisinde Halide ve Star TV’deki Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakterleri iki oyuncuya da iyi geldi.

Arıza ve Menajerimi Ara dizileri birbirlerine yakın reyting oranları ile de ekranda büyük bir yarış içinde. Dizilerin iki kadın başrolü ise şansın yüzlerine gülmesinin mutluluğu içinde.

Her ikisi de sosyal medyada aktif şekilde paylaşımlar yapan oyuncular, mutluluklarını da takipçileri ile paylaşıyor. Eğlenceli kişiliği ile bilinen Ahsen Eroğlu, set pozunu yayınladı ve “Bugün güzel şeyler yaptığımız doğrudur” diyerek aşağıdaki sempatik fotoğrafını paylaştı.

Şans Ahsen Eroğlu ve Ayça Ayşin Turan'a güldü, şimdi rakip oldular! 9

Arıza dizisinde duru güzelliği ile göz dolduran, hatta bir röportajında Yeşim Salkım’ın da övgülerde bulunduğu Ayça Ayşin Turan da ekranın güzel yüzlerinden birisi…

Oyunculuk performansı ile de dikkat çeken Turan, bugüne kadar rol aldığı yapımlarda olduğu gibi akılda kalan bir karakterle ekranda bulunuyor.

Şans Ahsen Eroğlu ve Ayça Ayşin Turan'a güldü, şimdi rakip oldular! 10

Sosyal medyaya önem veren Turan, Demet Özdemir’in yakın arkadaşı olarak sosyal medyada sıklıkla yer alan Rutkay Öziş’in kamerasına verdiği pozu instagram hesabından yayınladı.

Oyuncunun sempatik gülüşüne hayranlarından binlerce beğeni ve çok sayıda iltifat içerikli yorum yapıldı.

Şans Ahsen Eroğlu ve Ayça Ayşin Turan'a güldü, şimdi rakip oldular! 11