Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin dizisi bu hafta final yapacak!

atv’nin dizisi bu hafta final yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon televizyon ekranında birçok dizi tam olarak anlaşılamadan yayından kaldırıldı. Atv ise dizilerine daha çok destek verdi ve düşük oranlara rağmen devam etmesi için elinden geleni yaptı. Bu dizilerden biriside Maria ile Mustafa…

Hilmi Cem İntepe ve Jessica May ikilisinin başrolünde yer aldığı, Tamer Levent gibi usta bir ismin de kadrosunda bulunduğu Maria ile Mustafa dizisinin serüveni bu hafta son buluyor… Kapadokya’da çekimleri yapılan dizinin hikayesi ve çekimleri aslında devam edebilecek bir yapım olarak görülmüştü.

Özellikle de atv ekranında tutan dizilerin konseptlerine bakıldığında Maria ile Mustafa’nın da tutma ihtimali vardı. Ancak izleyiciler bu diziye yeterince ilgi göstermedi. Reytingleri ile bir türlü istenilen noktaya gelemeyen Maria ile Mustafa dizisi için geçtiğimiz hafta final kararı alınmıştı.

atv'nin dizisi bu hafta final yapacak! 7

atv’nin bu sezon büyük umutlarla başlattığı Maria ile Mustafa dizisinin final bölümü 27 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak. Dizinin son bölümünde neler olacağı ile ilgii ilk bilgileri fragmanda bulabilirsiniz.

İşte Maria ile Mustafa’nın 17. final bölümünden ilk fragman: