Ana sayfa Sosyal Medya Bir atv’de diğeri TRT1’de iki dizi daha final yapıyor!

Bir atv’de diğeri TRT1’de iki dizi daha final yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020-2021 sezonunda dizi kıyımlarına yenileri ekleniyor. Kanallar, bir bir yapımlarına yol verirken, yeni diziler de çekilmeye devam ediyor. Dizi yarışında atv, bazı yapımlarında başarılı olurken bazılarında ise istediğini elde edemedi. Bu sezon kanal adına Akınca ve Maraşlı dizileri ise 2021 yılında yeni umut olarak ekrana gelecek.

Gençliğim Eyvah isimli dizisini yayından kaldıran atv, ayrıca Gel Dese Aşk isimli projeyi de iptal etmişti. atv’nin yayından kaldırmak durumunda kaldığı bir başka dizisi ise Maria ile Mustafa… 17. ve final bölümü ile 27 Aralık Pazar akşamı son kez ekrana gelecek olan dizi, yeterli reytingler alamadı. Hilmi Cem İntepe ve Jessica May ikilisi çok beğenilse de yine de hikaye noktasında bazı eksiklikler vardı.

Atv’nin Maria ile Mustafa dizisine büyük bir geri dönüş şansı verdiği ve diziyi hemen yayından kaldırmayarak da doğrusunu yaptığını söyleyebiliriz. Ancak izleyici bir türlü yapıma ısınamadı ve 2021 yılında Maria ile Mustafa dizisi olmayacak.

TRT1 de 4. sezonu devam eden Kalk Gidelim projesinde sona geldi. Dizin perşembe akşamlarına kaydırıldı ve reytingleri de hızla geri çekildi. Cumartesi akşamları iyi bir izleyici kitlesi bulunan Kalk Gidelim, yeni gününde istenilen noktanın altındaydı.

TRT1’in yeni dizileri geldiği için de final kararı çıktı. 125. final bölümünün de yayınlanması ile birlikte Kalk Gidelim dizisi veda edecek. Yeni yılda ise Teşkilat ve Barbaros isimli TRT1 dizileri ile tanışacaksınız.

atv’nin Maria ile Mustafa dizisi ve TRT1’in Kalk Gidelim isimli yapımları son kez hayranları ile buluşmaya geliyor. Bu veda birçok dizi takipçisi için üzücü olacak.

İşte Maria ile Mustafa dizisinin 17. final bölümünden 2. fragman: