Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Star TV’nin yeni dizisi Sol Yanım’da romantik aşka gölge düştü!

Star TV’nin yeni dizisi Sol Yanım’da romantik aşka gölge düştü!

tarafından ker_def

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği ‘Sol Yanım’, STAR TV’de beşinci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümüne Selim, Serra’nın romantik aşkları damga vurdu. Serra ve Selim aşkı doludizgin yaşarken, bu bilgiyi arkadaşlarından öğrenen Biricik yıkıldı ve Serra’yı Selim’e kaptırmamak için planlarını devreye soktu. Oyunu kuralına göre oynayan Biricik, Selim’in önceki ilişkilerinden dem vurarak ilişkilerinin kısa süreceğini Serra’ya ima etti ve Selim’e yakın tavırlarıyla Serra’yı kuşkulandırmayı başardı.

İhsan’ın telefon konuşmasına şahit olan Asena takibi hızlandırdı ve dedektif tuttu. Durumu kötü bir aileye maddi destek veren İhsan’ın adamla nasıl bir bağı olduğu merak konusu oldu. Asena ise dedektif sayesinde adamın ailesine dair tüm bilgileri topladı. İhsan adamı sert bir dille uyararak ailesinden uzak durmasını ve bir daha kendisini aramamasını tembih etti.

Hırsından gözü kararan Biricik, bir adım daha atarak Selim’in gittiği bara gitti. Mekanda fotoğrafları çekilen Biricik ve Selim’in samimi pozları magazine konu olunca Serra umursamaz bir tavır içine girdi. Selim ise net bir dille ondan etkilendiğini söyleyip elini tutarak kızların yanına götürünce ilişkileri resmi bir hal aldı.

İlişkilerine kaldıkları yerden devam eden Serra ve Selim’i bir Biricik entrikası daha bekliyordu. Ali’yle işbirliği yapıp kendi arabasının lastiğini patlatan Biricik, Burak’ın peşindeki kişinin kendisini de tehdit ettirdiğine herkesi inandırdı ve vicdanına dokunmayı başardığı Selim’i yanına çekti. Evde de problemler yaşayan Selim, Asena yüzünden babasıyla kavga edince babaannesinin evine gitti.

Beşinci bölümde İhsan ve Nilgün’ün sırrıyla ilgili yeni bir gelişme ortaya çıktı. İhsan ve Asena yemeğe gittiği sırada İdil’le karşılaştı. Asena, İdil’in yanında gördüğü Nilgün’den bahsedince İhsan derin düşüncelere daldı.

BİRİCİK’İN SON OYUNU!

Onur, Serra ile konuşup Selim’i yumuşatmasını isteyince, Serra, Selim’le konuşmak üzere yanına gitti. Biricik ve Selim’i birlikte evden çıkarken gören Serra, neye uğradığını şaşırdı…

Selim bu yanlış anlaşılmayı düzeltebilecek mi? Nilgün ve İhsan arasında yaşananlar açığa çıkacak mı? Hem Asena hem Serra ile uğraşan Biricik umduğunu bulacak mı? Selim eve geri dönecek mi? Haydar’ın talimat aldığı gizemli kişi kim?

‘Sol Yanım’ altıncı bölümüyle perşembe akşamı STAR TV ekranında olacak.