Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinde kim öldü, izleyiciler öyle tahminler yaptı ki, senaristler bile şaşırır!

Sefirin Kızı dizisinde kim öldü, izleyiciler öyle tahminler yaptı ki, senaristler bile şaşırır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisi Star TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmaya devam ediyor. 2020 yılının sonuna yaklaştığımız şu günlerde dizinin hayranları da 27 Aralık akşamını iple çekiyor. Dizinin 34. bölüm fragmanında yayınlanan heyecanlı görüntüler herkesin merakını artırdı.

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün başrollerinde yer aldığı dizinin 34. bölümünde yerde yatan ceset torbasında kimin olduğunu merak eden izleyiciler, sosyal medyada birçok tahmin yaptı. Menekşe, polis tarafından tutuklandı. Peki, kim öldü? İşte bu sorunun yanıtı dizinin hayranlarına göre Ceylan…

Gözde Çığacı tarafından canlandırılmakta olan Ceylan karakterinin ölüp ölmediği bilinmiyor. Ancak dizinin hayranları, Menekşe’nin Ceylan’ı öldürmüş olabileceğine yönelik yorumlar yapıyor.

Ancak bazı dizi hayranlarına göre ise Menekşe ile Sahra arasında bir kavga olacak ve Sahra ölecek. Deniz Işın ile Tülin Yazkan’ın da böylelikle diziden çıkacağını düşünenler de var.

Bir başka görüşe göre ise Akın’ın mezarından Menekşe’nin eski sevgilisi çıkacak ve bu yüzden de tutuklanacak.

Bazı hayranlar ise Elvan’ın kız kardeşinin öleceğini düşündüklerini belirtiyorlar.

Dizinin 34. bölüm fragmanı öyle meraklandırdı ki, sosyal medyada neler olabileceğine yönelik senaryo üstüne senaryo yazılıyor. Fragmanı şaşkınlıkla izlediklerini belirten dizi hayranları, senaristlerin mutlaka ters köşe yapacağını da biliyor.

Bakalım, Sefirin Kızı 34. bölümde nasıl bir ters köşe gelecek!