Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kadın dizisinin Hikmet’i Melih Çardak, ikinci kez Arka Sokaklar dizisinde

Kadın dizisinin Hikmet’i Melih Çardak, ikinci kez Arka Sokaklar dizisinde

tarafından ker_def

3 sezon boyunca Fox TV ekranında yayınlanan ve geçen yıl final yapan Kadın dizisinde Hikmet karakterine hayat veren isim Melih Çardak’tan başkası değildi. Akılda kalıcı rolleriyle bilinen oyuncu, uzun yıllardır birçok yapımda boy gösterdi.

Cennet dizisindeki Rüstem, Karadayı’daki Serdar ve Kadın dizisindeki Hikmet unutulmayan rolleri olarak dikkat çekiyor. Melih Çardak, şimdi de Kanal D’nin Arka Sokaklar dizisine katıldı. Kanal D’nin, 15 sezondur ekranda olan, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar her Cuma akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor.

Yapımcılığını Erler Film, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı diziye Melih Çardak katıldı.

Kadın dizisinin Hikmet'i Melih Çardak, ikinci kez Arka Sokaklar dizisinde 7

Ancak birçok dizi hayranı oyuncunun daha önce de Arka Sokaklar’da yer aldığını hatırlayacaktır. Melih Çardak, dizinin ilk dönemlerinde Cevher isimli karaktere de hayat vermişti. 2006 yılında başlayan dizinin 2. sezonunda yani 78. bölümünde rol alan oyuncu, yıllar sonra yeniden diziye dönmüş olacak.

Arka Sokaklar’ın 22 Ocak Cuma akşamı ekrana gelecek olan 574’üncü bölümünde izleyici karşısına çıkacak olan Çardak, Servet Karaca karakterine hayat verecek. Arka Sokaklar yeni bölümleri ile her Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.