Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisine Hasibe’nin annesinden sonra nişanlısı da geliyor!

Masumlar Apartmanı dizisine Hasibe’nin annesinden sonra nişanlısı da geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın rol aldıkları Masumlar Apartmanı dizisinde geçmişin izleri bir bir ortaya çıkmaya başladı! Dizide Ezgi Mola’nın oynadığı Safiye’nin yaşadığı annesiyle ilgili travmaların ardındaki gerçekler de gün yüzüne çıkacak! Açelya Devrim Yılhan7ın oynadığı ve çocukların anneleri Hasibe’ye herkes kızıyor ama onun da böyle olmasının bir nedeni var!

TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, sezon başından beri izleyiciyi etkileyen, hikayesiyle ve oyunculuklarıyla çok sarsan bir yapım olmaya devam ediyor.

Dizide annesinin etkisinden kurtulamayan, onun baskısıyla birlikte evinden dahi yıllardır çıkmayan, eve kimseyi almayan, temizlik hastalığı nedeniyle zor anlar yaşayan Safiye’nin annesi Hasibe ile ilgili hikayenin bilinmeyen yöne açığa çıkıyor.

Geçtiğimiz hafta Hasibe’nin genç bir kızken annesi tarafından nasıl aşağılandığı, istemediği kişilerle evlendirilmek istenmesi ancak nişanı atması nedeniyle annesinden baskı gördüğü, mutsuz edildiği ekrana geldi.

Dizide Hasibe karakterini başarılı oyunculuğuyla Açelya Devrim Yılhan oynamakta. Han, Gülben, Safiye ve Neriman’ın anneleri olan Hasibe’nin sorunlu kişiliğinin altından da annesi çıkmıştı.

Hasibe’nin hayatı ve onun neden bu kadar katı bir insana dönüştüğünü de yavaş yavaş görmeye başlıyoruz. Yeni bölümlerde bu anlamda daha da ayrıntılı sahneler ekrana gelecek. Bunun ilk işareti de yeni katılan karakter ile birlikte ortaya çıkmakta.

Diziye yeni katılan karakter, Hasibe’nin nişanlısı olacak. Oğuzcan Ulu’nun hayat vereceği bu kişinin diziye girmesi ile birlikte, ailenin geçmişindeki bilinmeyen noktalar da açığa çıkacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından yeni gelen ismi paylaştı. Hasibe’nin Hikmet ile evlenmeden önce başka bir nişanlısının olduğu da bu yeni karakterin diziye gelişiyle anlaşılıyor.

Bu hafta 20. bölümü yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı dizisinde izleyenleri yine ilginç gelişmeler bekliyor. İnci’nin eve gelmesiyle birlikte Safiye ile yaşadıkları da kimi zaman gülümseten anlara sahne olacak…