Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinde ‘yuva yıkanın yuvası olmaz’ kuralı işliyor!

Kefaret dizisinde ‘yuva yıkanın yuvası olmaz’ kuralı işliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kefaret dizisinde yine uçkuruna sahip çıkamadı yine aldatacak! Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Kefaret dizisinde 11 bölüm geride kaldı. Dizinin heyecanlı geçen hikayesinde Cansu’nun artık daha fazla yer alması da dikkatleri çekiyor.

Zeynep’in gerçek kızı olan Cansu, Sude ile okulda yakınlaştı. Yarıyıl tatili öncesi de Cansu’nun annesi olarak bildiği Arzu okula gelip de onu almayınca, bu sefer Zeynep onu çiftliğe götürdü. Zeynep, Cansu’nun kendi kızı olduğunu bilmeden ona yakınlık hissetmeye başladı. Sinan ise işin içinden nasıl çıkacak bilemiyor.

Cansu’nun kızı olduğunu düşündüğünü Zeynep’e söyleyemeyen Sinan, ayrıca Sude konusunda da sorunlar çıkabileceğini biliyor. Ahmet’in DNA testi sonrası Sude’nin kendi kızı olmadığını öğrenmesi de önemli bir gelişme oldu. Şimdi de Sude’nin bir akrabası var ise ona verilmesi durumu gündeme gelecek.

Kefaret dizisinin 7 Şubat pazar akşamı yayınlanacak olan 12. yeni bölümünde ilginç gelişmeler oluyor. Arzu sinir krizleri geçirecek. Sinan ise Arzu’yu fena halde yokluyor…

Fakat herkesi şaşırtan gelişme ise Arzu ile Ahmet yakınlaşması olacak gibi duruyor. Fragmanda çok net olmasa da Arzu, Ahmet’i ayartmaya çalışıyor. Dizi takipçileri ise, “Bir kez aldatan adam yine aldatır, bunu unutmamak gerek” diye yorum bırakıyor.

Meltem’in yuva yıktığını ve yuva yıkanın da yuvasının olmayacağını yazan dizi hayranları, Ahmet ile Arzu yakınlaşmasında neler olacağını merak etmeye başladı. İşte Kefaret dizisinin 7 Şubat Pazar günü yayınlanacak 12.bölüm 1. fragmanı: