Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir’e gelen isimle samimiyeti ilerletti!

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir’e gelen isimle samimiyeti ilerletti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan dram dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’in finaline doğru yaklaşılıyor. Dizinin 3. sezonda devam etmeyeceği bir süre önce belli olmuştu. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolüyle başlayan diziden Çelikkol, bir süre önce ayrılmıştı.

Dizinin 2. sezonunda Barış karakteri ile dahil olan Engin Öztürk ve Özdemir, yeni başroller. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir, romantik komedi dizilerinin ardından dramda da başarılı bulunuyor.

Performansı ile beğeni toplayan oyuncu, Erkenci Kuş dizisindeki başarısının ardından büyük bir risk almıştı. Ancak genç oyuncu, sadece komedi ağırlıklı dizilerde değil, dramda da oynayabileceğini dosta düşmana göstermiş oldu.

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'e gelen isimle samimiyeti ilerletti! 9

Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin reytingleri ise düşüş eğiliminde. Özellikle Mehdi’nin gidişinden sonra toparlanamadı. Hikayenin ana kolanlarından birinin gitmesi ve yönünü değiştirmesiyle izleyici kaybetti.

Bu arada ortaya bir de Zeynep’in yıllar önce evden kaçan ablası Gülbin çıktı! Gülbin, Nesrin ismiyle kardeşi ve annesinden intikam almaya gelmişti!

Kendisini hiç aramayan, sormayan ailesine bunun hesabını sormak için de Nermin’in eski kocası Ekrem ve eşi Meltem’le işbirliği yapmakta.

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'e gelen isimle samimiyeti ilerletti! 10

Diziye yeni bir heyecan katmak amacıyla ortaya çıkan Gülbin karakterine ise Gülcan Arslan hayat veriyor. Özdemir, dizide ablasını oynayan Arslan ile hayli iyi anlaştıklarını, kısa sürede dostluk kurduklarını, yaptığı paylaşımlarla da göstermekte.

Dizinin Emine’si Naz Göktan ile zaten çok samimi olan oyuncu, yeni bir dost daha edindi dizi finale giderken! Arslan’ın doğum günü için aşağıdaki paylaşımı yaptığında, aralarındaki samimiyet de daha net ortaya çıktı.

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'e gelen isimle samimiyeti ilerletti! 11

Sonrasında ise aşağıdaki paylaşım geldi. Özdemir, sette sürekli konuşmaktan bir türlü fotoğraf çekilemediklerini farkettiği Gülcan Arslan’ı tekrar görür görmez aşağıdaki pozu çekerek arşivine ekledi ve takipçileri için de paylaştı.

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'e gelen isimle samimiyeti ilerletti! 12