Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek bitti ama 3 genç oyuncunun yıldızı parladı!

Benim Adım Melek bitti ama 3 genç oyuncunun yıldızı parladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle son kez dün akşam buluşan Benim Adım Melek macerası sona erdi… Dizinin 66 ve final bölümü yayınlandı. Gaziantep’te çekilen dizi 2 sezondur ekranda dram fırtınası estirdi.

İlk sezonunda çok geniş bir izleyici grubunu etkileyen dizi, ikinci sezonda düşen reytingleri ile dikkat çekti. Nehir Erdoğan, Kutsi ve Mehmet Çevik gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizide oyunculuk performansları çok iyiydi. Hikaye ağır bir dram işiydi. Oyuncular çok başarılı işlere imza attılar. Senaristler son dönemde ciddi bir eleştiri dalgasının hedefine oturtuldu.

Sosyal medyada dizinin hayranları Halil ve Melek karakterlerini ancak final bölümünde mutlu bir şekilde görebildi. Alpay karakterini canlandıran Kaan Çakır öyle başarılı bir rol ortaya koydu ki, diziyi uzun süre sırtladığını söylemek yanlış olmaz.

Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrıldıktan sonra Benim Adım Melek dizisine sonradan Kenan karakteri ile katılan Kadim Yaşar da çok iyi bir oyunculuk sergiledi. Finalden önce Alpay karakteri ölmüştü. Kenan da finalde öldü…

Benim Adım Melek bitti ama 3 genç oyuncunun yıldızı parladı! 8

Melek ve Halil’in mutlu anları ile biten dizide 3 genç oyuncu da dikkatleri çekti. Rabia Soytürk, Mustafa Mert Koç ve Ulvi Kahyaoğlu başarılı performansları ile öne çıktı. Defne karakterinde Soytürk, Ömer olarak Koç ve Kerem olarak da Kahyaoğlu büyük tecrübe kazandı. Yetenekleri ile dikkat çeken bu 3 oyuncu, tecrübeli oyuncularla aynı sette bulunmanın da faydalarını gördü.

Benim Adım Melek bitti ama 3 genç oyuncunun yıldızı parladı! 9

Bu dizi sayesinde 3 genç oyuncu gelecek adına güçlü adımlar attı. Bu 3 ismi ileride birçok projede hem de başrollerde görürseniz sakın şaşırmayın.