Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, Engin Akyürek, Burak Deniz şaşırtmadı! Ama listeye bomba gibi iki yeni isim düştü!

Kerem Bürsin, Engin Akyürek, Burak Deniz şaşırtmadı! Ama listeye bomba gibi iki yeni isim düştü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi ve oyuncular hakkındaki sosyal medya paylaşımlarını takip ederek trendleri raporlayan Adba TV’nin, 10-16 Mayıs haftasının en popüler erkek oyuncuları listesi yayınlandı. Listenin birincisi Kerem Bürsin olurken iki genç isim sürpriz yaptı.

Listenin birincisi Kerem Bürsin hakkında 10-16 Mayıs haftasını boyunca 61.227 paylaşım yapıldı. Genç ve yakışıklı oyuncu en çok başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı’nın yeni sezonu ve rol arkadaşı Hande Erçel’le olan aşkıyla gündeme geldi. Çift ilk başlarda aşklarını gizleseler de en sonunda itiraf etmek zorunda kaldı ve gündeme bomba gibi düştü. Nitekim Hande Erçel de aynı haftanın en çok konuşulan kadın oyuncusu oldu.

Kerem Bürsin, Engin Akyürek, Burak Deniz şaşırtmadı! Ama listeye bomba gibi iki yeni isim düştü! 3

İkinci sıradaki isim de şaşırtmadı. Başrolünde yer aldığı dizi Sefirin Kızı sezon finali yapsa da başrolündeki Engin Akyürek gündemden düşmedi. Dizide canlandırdığı Sancar Efe’yle hayranlarının kalbinde bir kez daha taht kuran Engin Akyürek hakkında hafta boyunca 41.984 paylaşım yapıldı.

Maraşlı’nın Celal’i Burak Deniz de zirvedeki yerini koruyan isimlerden bir diğeri. Hafta boyunca hakkında 21.866 paylaşım yapılan Burak Deniz, en çok konuşulan isimlerden biri olmaya devam ediyor.

Çukur’un Yamaç’ı Aras Bulut İynemli, Menajerimi Ara’nın Barış’ı Denizcan Aktaş, Son Yaz’ın Akgün’ü Alperen Duymaz da listenin gediklileri olarak yerlerini koruyor.

Kerem Bürsin, Engin Akyürek, Burak Deniz şaşırtmadı! Ama listeye bomba gibi iki yeni isim düştü! 4

Ancak bu kez listede iki yeni isim var. Bunlardan biri Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran. Yakışıklılığıyla dikkat çeken 26 yaşındaki oyuncu, Kardeşlerim dizisinde Asiye karakterini canlandıran rol arkadaşı Burcu Su Yazgı Coşkun’la müthiş bir uyum yakaladı ve rüzgarı arkasına aldı.

Kerem Bürsin, Engin Akyürek, Burak Deniz şaşırtmadı! Ama listeye bomba gibi iki yeni isim düştü! 5

Listenin sürpriz bir diğer ismi de Erkan Meriç oldu. Savaşçı dizisinde Astsubay Kıdemli Üstçavuş Bektaş Subaşı karakterine hayat veren Erkan Meriç, hakkında yapılan 7.559 paylaşımla listenin 10’uncusu oldu.

Teşkilat dizisinin Serdar’ı Çağlar Ertuğrul’un listenin çok geride kalması da bir başka şaşırtıcı sonuç olarak karşımıza çıktı.