Ana sayfa Sosyal Medya Kansere yakalanan Arka Sokaklar oyuncusundan büyük karar!

Kansere yakalanan Arka Sokaklar oyuncusundan büyük karar!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında 15 sezondur izleyicilerle buluşmaya devam eden Arka Sokaklar dizisinde rol alan isimlerden birisi de Boğaç Aksoy olmuştu… Volkan karakteri ile hikayede uzun süre yer alan oyuncu, Çılgın Dershane 3 filmindeki Cenker karakteri ile de hatırlanacaktır.

Oyuncu yaşadığı rahatsızlığı sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Kendisine hayranlarından gelen soruları yanıtlayan Boğaç Aksoy, eskiden daha takıntılı ve her şeyi problem eden birisi olduğunu ama hastalığın ortaya çıkmasından sonra değiştiğini ifade etti.

Boğaç Aksoy, “Artık çözemeyeceğim sorunlar üzerine çok durmuyorum, hayatı akışına bırakıyorum. Adapte oldum” ifadelerini kullandı. Tedavisi ile ilgili soruları da yanıtlayan oyuncu, mesleğine devam etmek istediğini de söyledi.

Boğaç Aksoy gelecek konusunda oldukça kararlı. Oyuncu yeniden setlere dönme kararını da açıklamalarında belirtti. Oyuncu şöyle konuştu: “Bu hastalığı bir atlatayım, ondan sonra güzel bir teklif gelirse setlerdeyiz inşallah. Şu anda ikinci kemoterapi bitti. 6 kilo alacağım toplamda, Ağustos’un sonlarına doğru bitmiş olacak. Allah’ın izniyle, inşallah da setlere geri döneceğim.”

Dostlarının ve ailesinin duaları sayesinde kendisini çok iyi hissettiğini anlatan genç oyuncu, “Bu dönemde böyle sizlerle etkileşim halinde olmak da beni ekstradan motive ediyor” dedi.

Annesinden gelen soruyu da yanıtsız bırakmayan oyuncu, “Tabii ki Mısır’a gideceğiz, sana o piramitleri göstereceğim” diye konuştu.