Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV, Fox TV ve atv 3 dizi için peş peşe final kararı aldı!

Star TV, Fox TV ve atv 3 dizi için peş peşe final kararı aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son 1 haftada yaşanan diziler için verilen final kararları izleyicileri derinden etkileyecek. İlk olarak Star TV, ardından Fox TV ve son olarak da atv dizileri hakkında final kararları aldı. Bu final kararların nedeni ise dizilerin düşük performansları olarak gözüküyor.

Peş peşe gelen bu kararlar nedeniyle de dizi izleyicileri hem şaşkın hem de üzgün. Kazara Aşk isimli Star TV’nin romantik komedi dizisinin 30 Eylül Perşembe akşamı 13. bölümü ile birlikte veda edeceği duyuruldu. Ümit Kantarcılar ile Sude Zülal Güler’in başrolünde yer aldığı dizi düşük reytingleri sonrasında final kararı kaçınılmaz oldu.

Star TV, Fox TV ve atv 3 dizi için peş peşe final kararı aldı! 13

Ardından ise Fox TV’den yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı için final kararı geldi. Pazar akşamları yayınlanan dizinin ilk 3 bölümü iyi sonuçlar getirmeyince dizinin bitmesi kararlaştırıldı. Beşinci bölümde final yapacak olan dizinin günü de perşembe olarak düzenlendi. 7 Ekim ve 14 Ekim tarihlerinde yayınlanacak iki bölüm ile birlikte Uzak Şehrin Masalı da ekran ömrünü tamamlayacak. Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören dizinin başrollerinde yer alan isimler olmuştu.

Star TV, Fox TV ve atv 3 dizi için peş peşe final kararı aldı! 14

Son dizi kararı ise atv’den geldi. Yaz döneminde başlayan İkimizin Sırrı isimli dram yapımı yine düşük reytingler nedeniyle final yapacak. Şimdiye kadar 8 bölümü yayınlanan dizinin vedası nedeniyle izleyiciler çok üzgün. Hem hikayesi hem de oyunculuk performansları çok iyi olan dizi onuncu bölümde final yapacak. Aras Aydın ve Leyla Feray ikilisinin başrolündeki dizinin yayından kaldırılması diğer diziler gibi izleyenleri çok üzen bir gelişme oldu.

Star TV, Fox TV ve atv 3 dizi için peş peşe final kararı aldı! 15