Ana sayfa Sosyal Medya Furkan Palalı’ya hayranlarından doğum günü sürprizi!

Furkan Palalı’ya hayranlarından doğum günü sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların öne çıkan erkek oyuncularından birisi de Furkan Palalı… Bir Zamanlar Çukurova isimli dizide Fikret Fekeli karakterini canlandıran oyuncu, dizideki ikinci sezonunu yaşıyor.

2019 yılında Benim Tatlı Yalanım isimli dizideki romantik komedi performansının ardından ünlü oyuncu, yeni dizisinde dramdaki başarısını sergiliyor. 27 Ekim 1986 doğumlu olan Furkan Palalı, geçtiğimiz gün 35. yaş gününü kutladı.

Oyuncu dünyanın farklı ülkelerinde yayınlanan dizileri sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşma imkanı buldu. Hayranları da dünyanın dört bir yanında doğum günü kutlamaları yaptı.

Oyuncu için özel hazırlanmış fotoğraflar ve mesajlar yayınlayan hayranları, sosyal medyada güçlü bir etkileşim oluşturdu. Furkan Palalı hayranlarının bu çabasına teşekkür anlamı taşıyan paylaşımlar yaparak, onların sevgisine karşılık verdi.

Son yıllarda hayran sayısını hızla artırmakta olan Furkan Palalı, bunu yurt dışında yayınlanan dizilerine borçlu.

Furkan Palalı'ya hayranlarından doğum günü sürprizi! 8

Küba’dan İspanya’ya ve Şili’den Brezilya’ya kadar birçok farklı ülkede sevenleri bulunan oyuncu, hayranlarının bu ilgisinden çok memnun.

Dizi çekimleri için Adana’da bulunan oyuncunun kaldığı otele de çeşitli hediyeler geldiği ortaya çıktı.

Furkan Palalı, bu anları sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı.

Furkan Palalı'ya hayranlarından doğum günü sürprizi! 9