Ana sayfa Dizi Haberleri Kadir Doğulu ile Murat Dalkılıç’tan dizi projesi geliyor!

Kadir Doğulu ile Murat Dalkılıç’tan dizi projesi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, Aşkın Tarifi isimli romantik komedi dizisiyle yaz döneminde Kanal D ekranında yer almıştı. Bu projeden sonra yapımcı kimliği ile de bazı adımlar atan oyuncu, ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile birlikte bir proje yapma konusunda anlaştı.

Murat Dalkılıç ve Kadir Doğulu ikilisi bir dizi projesi üzerine planlar yapıyor. Konu hakkında arkadaşı ile toplantı yaptığını belirten Kadir Doğulu, yeni bir proje geleceğinin ilk işaretini verdi. Henüz görüşme aşamasındaki projenin bir dizi olacağının altını çizen Kadir Doğulu, “Son zamanlarda ilgilendiğim tek şey, yapabileceğimizin en güzelini yapmak. O yüzden meşguliyet inanılmaz arttı. Sadece oyunculuk yok, bu işin içerik üreticiliği tarafı da var. Birkaç kişi ile beraber güzel işler çıkartabileceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Sadece Murat Dalkılıç ile değil başka arkadaşları ile de projeler üzerinde konuştuklarının altını çizen Kadir Doğulu, şimdilik netleşen işin bir dizi projesi olduğunu belirtti.

Kadir Doğulu, “Murat da buradaydı, güzel bir ortaklığımız var. Herhalde yakın zamanda bunların hepsini halka arz edebileceğiz” diyerek fazla bir detay vermedi.

Eşi Neslihan Atagül’e ihanet ettiği şeklindeki haberleri yalanlayan oyuncu, bu tür konular için vakit harcamak istemiyor.