Ana sayfa Sosyal Medya Usta yönetmen Çağan Irmak’ın 14 yıllık hayali gerçek oldu!..

Usta yönetmen Çağan Irmak’ın 14 yıllık hayali gerçek oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta yönetmen Çağan Irmak’ın hem hikayesini yazdığı hem de yönetmenliğini yaptığı Netflix’de yayınlanacak Yaratılan dizisinin çekimleri başladı.

Ünlü yönetmen en son,  BluTV’de büyük ilgi gören ve 2 sezon süren Yeşilçam isimli diziyi çekmişti. Her projesi heyecan yaratan ve merakla beklenen Çağan Irmak’ın yeni dizisi Yaratılan’ın da sıra dışı bir hikayesi ve çok da güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Yönetmen Çağan Irmak’ın üzerinde büyük bir titizlikle çalıştığı projenin, ünlü yönetmenin 14 yıllık bir hayali olduğu ortaya çıktı. Yaratılan dizisinin setinden bir fotoğrafını paylaşan Çağan Irmak, ’14 yıl önce kurduğunuz bir düşün gerçekleşiyor olduğuna inanmanız için onu ısırmanız gereken anlar yaşatır hayat’ notunu düştü.

Usta yönetmen Çağan Irmak'ın 14 yıllık hayali gerçek oldu!.. 7

Çekimler için bir araya gelen ekip İstanbul ve ardından da Bursa’da yoğun bir çalışma içine girdi. Taner Ölmez’in baş rolünde yer aldığı dizide oyuncuya Şifanur Gül eşlik ediyor. Kadroda, Çukur dizisiyle büyük popülerlik sağlayan Erkan Kolçak Köstendil gibi önemli bir isim de bulunuyor.

Ayrıca, etkileyici performansları ile Devrim Yakut, Durul Bazan, Bülent Şakrak, Engin Benli ve Macit Koper gibi usta oyuncuları da yine bu dizide izleyebileceksiniz.  8 bölümden oluşan dizinin çekimleri büyük bir titizlik içinde yürütülecek. Ekibin, Nisan ayının ortalarına kadar da sette kalması bekleniyor.