Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu ekranlara ne zaman dönecek?

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu ekranlara ne zaman dönecek?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yetenekli oyuncu Burçin Terzioğlu’nun son projeleri uzun vadeli olmadı. Yetenekli oyuncu en son Show TV’de yayınlanan  Yalancı adlı dizide ‘Deniz’ karakterini canlandırdı.

Yalancı’da Salih Bademci ile baş rolü paylaşan oyuncu dizide tacize uğrayan ancak bunu bir türlü ispatlayamayan ve önündeki her türlü engele karşı maruz kaldığı cinsel şiddeti ispatlamaya çalışan edebiyat öğretmeni rorlüyle büyük beğeni topladı.

Terzioğlu ve Bademci ikilisinin muhteşem performanslarına rağmen Yalancı dizisi düşük izlenme oranlarından dolayı sadece 10 bölüm ekranlarda kaldı.

‘Burçin Terzioğlu geçtiğimiz yılın Kasım ayında ara verdiği setlere ne zaman dönecek? sorusu ise hayranlarının en çok merak ettiği konular arasında.

Bir süredir dinlenen oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Oyuncunun paylaşımlarında neşeli ve keyifli halleri dikkat çekiyor.

blank

Ünlü oyuncuyu bu kadar keyifli gören takipçileri, ‘Ekranlara bekliyoruz’ yorumunu yapmadan edemedi. Pek çok hayranı oyuncuyu özlediğine dair yorumlarda bulundu.

Burçin Terzioğlu’nun güneşin ve doğanın tadını çıkardığı paylaşımları 2.3 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında binlerce beğeni ve yüzlerce yorum aldı.

blank