Ana sayfa Sosyal Medya Miray Daner ile Oğulcan Engin evleniyor mu? Genç oyuncu iddialar karşısında ne söyledi?

Miray Daner ile Oğulcan Engin evleniyor mu? Genç oyuncu iddialar karşısında ne söyledi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D’de yayınlanan Vatanım Sensin  dizisinde canlandırdığı ‘Hilal’ karakteri ile büyük çıkış yapan Miray Daner, diziden sonra ekranların aranılan yüzü haline geldi.

BluTV dizisi Saygı’da Nejat İşler ve Boran Kuzum ile baş rolü paylaşan oyuncu başarılı oyunculuk performansı ile göz doldurdu. En son yönetmen Zeki Demirkubuz’un Hayat isimli sinema filminde yer alan oyuncu şu sıralar aşk hayatıyla gündemde.

Miray Daner’in, Hayat isimli filmin Sinop’ta yapılan çekimlerinden sonra Seda Sayan ve Sinan Engin çiftinin oğlu Oğulcan Engin ile görüştüğü ortaya çıkmıştı.

Miray Daner ve Oğulcan Engin çifti ilişkilerini magazin basınından uzak yaşamaya çalışırken Daner aşkını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ilan etmişti. Aşkı dolu dizgin devam eden çift son günlerde ‘Evlenecekler’ haberleriyle gündeme geldi.

Miray Daner evlilik iddialarına son noktayı koydu. Bir tiyatro galasında sevgilisiyle birlikte görüntülenen güzel oyuncu,  Oğulcan Engin ile yazın evlenecekleri haberleri ile ilgili olarak “Öyle bir şey yok, yazın evlilik haberleri yalan” açıklamasını yaptı.

Miray Daner çok yakında Kara Tahta dizisiyle ekranlara gelecek. TRT1 ekranlarında yayınlanacak dizide oyuncunun partneri ise Furkan Andıç.

Dizide ‘Irmak’ karakterine hayat verecek olan Miray Daner ile Furkan Andıç’ın canlandıracağı ‘Atlas’ karakteri okul yıllarında aşk yaşayan ama sonra birbirlerinden kopan ve yıllar sonra yeniden bir araya gelen iki eski aşık olarak hikayede yer alacak.

Bir gençlik dizisi olarak öne çıkan Kara Tahta’da ‘Atlas’ karakterini canlandıran Furkan Andıç’ı hayranları matematik öğretmeni olarak izleyecek.