Ana sayfa Sosyal Medya Unutulmaz gençlik dizisi Arka Sıradakiler’in yıldızı Bülent Çetinaslan’ın son halini görenler şaştı kaldı!..

Unutulmaz gençlik dizisi Arka Sıradakiler’in yıldızı Bülent Çetinaslan’ın son halini görenler şaştı kaldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2007-2012 yılları arasında Fox TV’de yayınlanan ve unutulmaz Türk dizileri arasında yerini alan Arka Sıradakiler dizisinin başrol oyuncusu Bülent Çetinaslan son görüntüsüyle hayranlarını şaşırttı.

Bir döneme damgasını vuran gençlik dizisi Arka Sıradakiler’de ‘Oktay’ karakterine hayat veren ve canlandırdığı rol ile izleyici tarafından çok sevilen oyuncunun instagram hesabından yaptığı paylaşımı gören hayranları oyuncunun hiç değişmediğine dikkat çekti.

Arka Sıradakiler’de rol aldığı dönem pek çok genç kız hayranı bulunan ve bir süredir ekranlardan uzakta olan Bülent Çetinaslan’ın yıllara meydan okuduğunu belirten hayranları oyuncunun fotoğraflarına yorum yağdırdı.

Unutulmaz gençlik dizisi Arka Sıradakiler'in yıldızı Bülent Çetinaslan'ın son halini görenler şaştı kaldı!.. 7

Yeni sosyal medya hesabı açan oyuncu instagramda kısa sürede pek çok fotoğrafını paylaşarak kendisini özleyen hayranlarını sevindirdi.

1974 doğumlu 47 yaşındaki Bülent Çetinaslan bugüne kadar aralarında Melekler Adası, Çiçek Taksi ve Acı Hayat’ın da bulunduğu çok izlenen yapımlarda rol aldı. Şöhreti ise  Arka Sıradakliler dizisiyle yakaladı.

Oyuncunun instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda ‘Oktay’ karakterini canlandırdığı günlerdeki gibi eski fit halinden hiçbir şey kaybetmemiş olması dikkatlerden kaçmadı.

Bülent Çetinaslan’ın hayranları, ünlü ismin fotoğraflarına; ‘Biraz yaşlansaydın’, ‘Sana aşık olanlar torun sahibi oldu, sen hala aynısın’, ‘Hiç yaşlanmadın’ şeklinde yorumlar yaptı.