Ana sayfa Sinema Pandemiden sonra sinema geri döndü! Gişe rekoru kıran Bergen’in izleyici sayısı 1 milyonu geçti!

Pandemiden sonra sinema geri döndü! Gişe rekoru kıran Bergen’in izleyici sayısı 1 milyonu geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arabesk şarkıcısı Bergen’in hayatını anlatan film 4 Mart’ta vizyona girmişti. Gişe rekoru kıran filmin izleyici sayısının 1 milyonu aştığı öğrenildi.

Farah Zeynep Abdullah’ın performansıyla dikkatleri üzerine çektiği Bergen filmi pandemi sonrası adeta sinemanın geri dönüşü oldu. Gişe rekoru kıran film geçtiğimiz hafta sonu boyunca 1.1 milyon kişi tarafından izlendi. Bu rakamın, 2017’den bu yana en yüksek mart hafta sonu olduğu belirtildi.

Bergen’in hayatını anlatan film gösterime girer girmez büyük ilgi gördü. Vizyondaki ikinci gününde yoğun talep üzerine gösterimde olduğu salon sayısı arttırılarak Türkiye çapında 1100 salonda seyirci ile buluşan filme, ek seanslar açıldı, hafta sonunda gece yarısına eklenen seanslar bile doldu taştı.

Pandemiden sonra sinema geri döndü! Gişe rekoru kıran Bergen’in izleyici sayısı 1 milyonu geçti! 7

Film, ulaştığı rekor seyirci sayısı ile tüm zamanların en iyi biyografi ve tüm zamanların en yüksek drama filmi açılış rekorunu elde etti. Senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz’un yazdığı filmde, Bergen’in gücünü hayallerinden, sesinden ve hayata dair hiç vazgeçmediği umudundan alan yetenekli bir müzisyen olduğu vurgulanıyor.

Yaratıcı yapımcılığını Mine Şengöz’ün yaptığı filmin yönetmenleri Mehmet Binay ve Caner Alper. Filmin güçlü oyuncu kadrosunda bütün şarkıları seslendiren Farah Zeynep Abdullah’la birlikte, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran başrolleri paylaşırken; filmin oyuncu kadrosunda Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Kayakesen, Arif Pişkin, Şebnem Sönmez, Nurcan Eren ve Suzan Kardeş gibi birbirinden yetenekli isimler yer aldı.

Filmin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, performansıyla herkesin gözlerini yaşarttı. Abdullah’ın, Bergen’in yaşadığı acılı hayatı izleyiciye mükemmel bir şekilde aktardığını dile getiren izleyiciler yüreklerini filmde bıraktıklarını söylediler. Filmi izleyenler paylaştıkları yorumlarda, Abdullah’ın Türkiye’nin en başarılı oyuncularından biri olduğunu da vurguladılar.