Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi setinde Celil Nalçakan ile Onur Seyit Yaran’ı gören gerçek baba oğul sanabilir!

Kardeşlerim dizisi setinde Celil Nalçakan ile Onur Seyit Yaran’ı gören gerçek baba oğul sanabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Celil Nalçakan, Kardeşlerim isimil atv dizisinde başrolde yer alıyor… Akif Alakurt karakteri ile izleyicilerin sinirlerini zıplatan bir rolü canlandıran oyuncu, performansı ile de dizinin başarısının mimarlarından birisi konumunda.

Celil Nalçakan’ı tanıyanlar çok eğlenceli birisi olduğunu da bilir. Kardeşlerim dizi setinden gelen haberlerde de usta oyuncunun setin neşe kaynağı olduğu gerçeği aktarılıyor… Dizide Akif’in oğlu Doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran’ın Celil Nalçakan ile bir çok sahnesi bulunuyor.

Genç oyuncu ustasında hem tecrübeler ediniyor hem de onun esprileri ile sette bir hayli eğleniyor. Onur Seyit Yaran, “Çok eğlenceli bir adam. Birbirimizden habersiz, sahnelerde aynı şeyleri yapmışlığımız varmış. Tam bir baba oğul gibi aynı şaşırmalarımız, aynı tepkilerimiz varmış. Bunları birbirimize sosyal medya üzerinden gönderip eğlendiğimiz oluyor” diye konuştu.

Onur Seyit Yaran, sahnelerde birbirlerine benzer tepkiler vermelerinin gerçekten baba oğul gibi olduklarının da bir göstergesi olduğunu ifade etti. Doruk karakterinde hikayenin merkezinde yer alan oyuncu, başarılı performansı ile de milyonların sevgisini kazandı.

Dizinin gidişatından da çok memnun olan Onur Seyit Yaran, sette çok eğlendiğini de anlattı.

“Akif Atakul bu dizide bir efsane” ifadelerini kullanan genç oyuncu, Celil Nalçakan’a övgülerde bulunmayı ihmal etmedi.