Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burak Özçivit’i Kuruluş Osman dizisi sadece beden olarak değil zihin olarak da yormuş!

Burak Özçivit’i Kuruluş Osman dizisi sadece beden olarak değil zihin olarak da yormuş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinde başrolde yer alan Burak Özçivit, üç sezon boyunca çok yoğun bir tempoda çalıştı. Dizinin başlamasından neredeyse 1 yıl önceden rolü için hazırlıklara başlayan Burak Özçivit, Osman Bey karakteri ile kariyerinin en başarılı dönemini yaşıyor.

Burak Özçivit, çok geniş bir platoda çekilen ve savaş sahneleriyle de bir hayli zorlu hale gelen dizi için yoğun bir tempo içinde bulunuyor. Bu tempodan yorulduğunu zaman zaman ifade eden oyuncu, üçüncü sezon sonuna doğru da zihin olarak da sıkıldığını ifade etti.

Katıldıgı bir etkinlikte açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, “Arada sosyalleşmek diziden sonra bir de iyi oluyor. Çünkü hep sette olduğumuz için bize iyi geldi” diye konuştu.

Burak Özçivit'i Kuruluş Osman dizisi sadece beden olarak değil zihin olarak da yormuş! 7

Dizinin yoğun bir şekilde sürdüğünü anlatan Burak Özçivit, yaz dönemi için tatil konusunda bir plan yapamadıklarını da sözleriyle ifade etti.

Oyuncu, “Tatile girersek onu konuşacağız, şu an için açıkçası her zaman ki gibi olur diye düşünüyorum” ifadesini kullandı.

Geçen sezon Kuruluş Osman dizisi Temmuz ayının başlarında sezon arası vermişti. Bu sezon Haziran sonunda dizinin ara vermesi bekleniyor. Ama planlama tam net olmadığı için Burak Özçivit, tatil konusunda da bir karar almadıklarını belirtmiş oldu.