Ana sayfa Sosyal Medya atv için çekilen Gül Masalı dizisinde Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca patlama yapabilir!

atv için çekilen Gül Masalı dizisinde Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca patlama yapabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gül Masalı isimli yeni yazlık dizinin başrollerinde Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ikilisi buluştu. Bu dizi çiftinin yaz döneminin favorileri arasına girmesi büyük rekabetin yaşanacağını da gösteriyor.

Yaz dönemi için birbirinden iddialı dizi çiftleri oluşturuldu. Seversin dizisinde İlayda Alişan, İçimdeki Ateş dizisinde İpek Filiz Yazıcı ile Atakan Hoşgören, Gizli Saklı dizisinde Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı ve Senden Daha Güzel isimli dizide de Cemre Baysel ile Burak Çelik etkili dizi çiftleri oldular…

Şimdi de bu çiftler arasına Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ikilisi katıldı… Isparta’da çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan Gül Masalı dizisinde etkileyici bir oyuncu kadrosu görebilirsiniz.

atv için çekilen Gül Masalı dizisinde Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca patlama yapabilir! 9

Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ikilisini rolleri ile eşlik edecek oyuncular arasında şu isimler dikkatleri çekiyor:

“Sarp Can Köroğlu, Arif Pişkin, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Ayşenil Şamlıoğlu, Suat Sungur, Sait Genay, Tuğba Tutuğ, Yağmur Başkurt, Mehmet Şeker, Murat Ercanlı, Turan Selçuk Yerlikaya ve Serdem Paçal.”

Oldukça geniş bir oyuncu kadrosu bulunan Gül Masalı dizisi yazı döneminin sürpriz projelerinden birisi olabilir. Haziran ayı içinde ilk bölümünün yayınlanması beklenen dizinin yönetmenliğini ise Sadullah Şentürk üstlendi.

Toprak ve Gonca’nın aşkını izleyeceksiniz. Erdem Kaynarca ve Gülper Özdemir, sosyal medyadaki hayranlarından da büyük destek aldı ve yaz döneminin sürpriz dizi çifti olarak anılıyor.

atv için çekilen Gül Masalı dizisinde Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca patlama yapabilir! 10

İki genç oyuncuyu öne çıkartan detay ise dizinin hikayesinde gizli… Acıklı ve dramla dolu bir dizi olması noktasında Gül Masalı’nın diğer eğlenceli yaz dizilerinden ayrışacak. Dram dizileri yaz döneminde çok az olduğu için de öne çıkması kolay oluyor…

Geçen sezon aynı durumu Kalp Yarası dizisinde de izlemiştik. Atv yine bir dram projesiyle yaz döneminde tutan dizisini 32. bölüm sürdürerek önemli bir başarı elde etmişti.

atv için çekilen Gül Masalı dizisinde Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca patlama yapabilir! 11

Gül Masalı dizisinin sloganı “Annelerin kaderi, kızlarının çeyizidir” şeklinde belirlendiği için dizinin etkileyici bir dram işi olacağını söyleyebiliriz. Genç kızların annelerinin kaderlerini yaşadığı algısını veren Gül Masalı dizisi heyecanla beklenen projelerden birisi oldu.