Ana sayfa Sosyal Medya Alparslan’a veda eden Rabia Soytürk hak ettiği başrolü yeni yaz dizisiyle kaptı!

Alparslan’a veda eden Rabia Soytürk hak ettiği başrolü yeni yaz dizisiyle kaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Rabia Soytürk, 1996 yılında İstanbul’da dünyaya geldi ve son dönemin en etkili performanslarından birisini sergileyen kadın oyunculardan oldu… Üst üste yer aldığı başarılı projelerle kendisini gösteren Rabia Soytürk, genç yaşında yeni yaz dizisi Duy Beni’nin kadın başrolü oldu.

Star TV ekranlarında yaz ayları için hazırlanmakta olan Duy Beni isimli Süreç Film’in yeni dizisi için Rabia Soytürk ile anlaşma sağlanması, genç oyuncunun hayranlarını çok memnun edecek. Alparslan Büyük Selçuklu dizisindeki Karaca karakteri ile birçok hayranının beğenisini kazanan oyuncu, bu projeden ayrıldı ve yeni dizisi için de anlaşmasını yaptı.

2018 yılında setlere adım atan ve Şahsiyet dizisindeki Süveyda karakteri ile de dikkat çeken Rabia Soytürk, Gülperi isimli dizide de Selen karakterinde beğeni toplamıştı. Ancak genç oyuncunun öne çıktığı projesi ise TRT1’de iki sezon süren Benim Adım Melek dizisi oldu.

Bu dizide Defne karakterinde izlediğimiz oyuncu, o kadar başarılı bir performans ortaya koydu ki, kısa sürede milyonlarca hayran sahibi oldu… Bu sezon Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Karaca karakterinde izlediğimiz oyuncu, bu yapımdan ayrıldı ve yeni dizi anlaşmasında beklenen başrolü kaptı…

Duy Beni isimli dizide Rabia Soytürk için aynı zamanda bir de yeni deneyim fırsatı çıktı. Dizi bir gençlik draması olarak izleyici karşısına çıkacak ve Rabia Soytürk de dram yapımlarındaki başarısıyla zaten iyi bilinen bir isim. Bu yeni rolde de oyuncunun çok iyi bir iş çıkartacağını söyleyebiliriz.