Ana sayfa Sosyal Medya Boran Kuzum yurt dışından döndü, yeni imajı ile dikkat çekti!

Boran Kuzum yurt dışından döndü, yeni imajı ile dikkat çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelen Boran Kuzum, son yıllarda yer aldığı projelerdeki başarılı performansları ile büyük bir ilgi odağı haline geldi. 2015 yılında setlere adım atan oyuncu Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde dikkat çekti ama asıl büyük çıkışını Vatanım Sensin dizisindeki Leon karakteri ile gerçekleştirdi.

Vatanım Sensin dizisinin kariyerine çok olumlu yansımaları olması oyuncu adına başrol tekliflerini üst üste almasını sağladı. Bu diziden sonra Şahin Tepesi ve Hakan Muhafız isimli yapımlarda izlediğimiz Boran Kuzum, yine farklı karakterleri etkili şekilde canlandırarak öne çıktı. Geçen yaz aylarında Miray Daner ile birlikte Saygı isimli Blu TV dizisiyle hayranlarının karşısında yer alan Boran Kuzum, bir süredir ortalıkta görünmüyordu.

Oyuncu yurt dışında olduğunu ve bu nedenle de ortalarda görünmediğini söyledi. Yeniden yurda dönen Boran Kuzum, değişen imajıyla da ilgi odağı oldu. Yurt dışında eğitim amacıyla bulunan Boran Kuzum, ayrıca bu süreçte bazı sinema filmleri de çektiğini ve İstanbul dışında olduğu için de gazetecilerle karşılaşamadıklarını ifade etti.

Boran Kuzum yurt dışından döndü, yeni imajı ile dikkat çekti! 8

Ünlü oyuncu, yurt dışında hem tatil yaptı hem de kişisel eğitimine devam etti. Aşkın Kıyameti isimli sinema filmini geçen yıl Fethiye’de çektiklerini hatırlatan Boran Kuzum, yakında yayınlanması beklenen filmin çok güzel bir proje olduğunu söyledi.

Pınar Deniz, Yiğit Kirazcı, Musa Uzunlar, Seda Türkmen gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Aşkın Kıyameti filminin senaryosunu ise Yılmaz Erdoğan yazdı.

Boran Kuzum yurt dışından döndü, yeni imajı ile dikkat çekti! 9

Oyuncu, “Mükemmel geçti. O filmi Fethiye civarında çektik. Her çekim lokasyonumuz ayrı güzeldi. Hikayede çok güzeldi” diyerek seyircilerin bu filmi seveceklerini düşündüğünü söyledi.

Boran Kuzum, bu süreçte bir başka sinema filminde daha yer aldığını ve onun da gelecek yıl vizyona gireceğini sözlerine ekledi.