Ana sayfa Sinema Dijital platform Amazon Prime ilk Türk yapımı için bakın hangi iki ünlü ismi seçti!

Dijital platform Amazon Prime ilk Türk yapımı için bakın hangi iki ünlü ismi seçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dijital yayın platformu Amazon Prime Video uzun süredir Türkiye’de yayın yapıyor. Ancak hiç Türk içeriği yoktu. Belli ki Disney Plus ve Netflix’in Türk yapımlardaki başarısını göz önünde bulunduran platform bir ilki gerçekleştirmeye karar verdi. Amazon Prime, ilk Türk içeriği için çok sevilen iki ismi seçti.

Amazon Prime Video da nihayet diğer yabancı dijital yayın platformları gibi gözünü Türk dizi dünyasına çevirdi. Platform ilk Türk içeriğini çekmek üzere harekete geçti. Amazon Prime’ın ilk yerli içeriği bir film olacak. Rüyanda Görürsün isimli filmde başrolleri Burcu Özberk ve Murat Boz paylaşacak.

Kısa süre önce resmen açıklanan filmin çekimlerine eylül ayında başlanacağı belirtiliyor. Filmin diğer oyuncuları, yönetmeni ve hikayesiyle ilgili ise hala bir açıklama yapılmadı. Amazon Prime da muhtemelen diğer dijital platformlar gibi dizinin hikayesini son ana kadar gizli tutacak.

Dijital platform Amazon Prime ilk Türk yapımı için bakın hangi iki ünlü ismi seçti! 7

Güneşin Kızları dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Afili Aşk ve son olarak Aşk Mantık İntikam dizileriyle kariyerinde büyük çıkış yapan Burcu Özberk son zamanların en çok ilgi gören kadın oyuncularından biri. Rüyanda Görürsün, özellikle son olarak rol aldığı Aşk Mantık İntikam ile kariyerinde sıçrama yapan başarılı oyuncunun ikinci filmi olacak.

Murat Boz ise daha çok müzisyenliğiyle gündemde olsa da film konusunda Burcu Özberk’ten daha deneyimli.i Rüyanda Görürsün Murat Boz’un beşinci filmi olacak. Ünlü şarkıcı en son Netflix için çekilen ve başrolünü Tuba Büyüküstün’le paylaştığı Zeytin Ağacı dizisi ile sete çıkmıştı. Dizi çok yakında gösterime girecek.

Bu arada Burcu Özberk’in adı bir projeyle daha anılıyor. Başarılı oyuncunun Gold Film tarafından çekilecek bir dizide başrolü Alp Navruz’la paylaşacağı konuşuluyor. İsmi ve detaylar henüz netleşmese de ekranda bir dönem dikkat çeken asker temalı dizilerden olması beklenen ve Savaşçı benzeri bir dizi olacağı konuşuluyor.