Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Aslı Pamuk’tan, şarkıcılığa soyunan oyuncu sevgilisine tam destek!

Melisa Aslı Pamuk’tan, şarkıcılığa soyunan oyuncu sevgilisine tam destek!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu çift, Mustafa Mert Koç ile Melisa Aslı Pamuk aşkı mutlu bir şekilde devam ediyor. İkilinin aşkı geçtiğimiz yaz birlikte tatil yapması ise ortaya çıkmıştı. Ünlü çift o tarihten bu yana beraberliklerini sürdürüyor.

Benim Adım Melek dizisinde ‘Ömer’ karakterini canlandıran ve 2 sezon süren projede bir anda öne çıkan Mustafa Mert Koç, oyunculuğunun yanı sıra müzikle de ilgileniyor.

Yakışıklı oyuncu şu sıralar Geri Dönemem adlı şarkısına çektiği video klibin heyecanını yaşıyor. Melisa Aslı Pamuk’da sevgilisine desteğini esirgemiyor. Oyuncu, sosyal medyada hesabında klibin linkini takipçileriyle paylaştı.

Melisa Aslı Pamuk’tan, şarkıcılığa soyunan oyuncu sevgilisine tam destek! 7

Yeni klibi instagram hesabında da yayınlayan Mustafa Mert Koç ise heyecanını şu sözlerle ifade etti; “İçimden gelenleri bir kaç kelimeyle anlatmak istedim.Beni tanıyanlar başından beri bilir şarkı söylemeyi ne kadar çok sevdiğimi. Geçen sene bu süreçte ruhumu ve kalbimi dinleyip gerçekten bu işi yaparken özgür  olduğumu hissettim.

Önemli olan insanın bir işi yaparken keyif alabilmesi ve bu anın özel olduğunu bilmesi. Daha çok yolun başındayım biliyorum ama ben bu işten keyif aldığım sürece ve ürettiğimin tüketicisi olduğu sürece sizinleyim. İnşallah yolun başındayken sizlerde hayalime ortak olursunuz. Ben hep şarkı söyleyeceğim ve hayalimi gerçekleştireceğim. Her şey yeni başlıyor. ”