Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi setindeki ekip ruhu ve yardımlaşma bir başarı hikayesine dönüştü!

Camdaki Kız dizisi setindeki ekip ruhu ve yardımlaşma bir başarı hikayesine dönüştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde yer alan oyunculardan birisi de Tuğrul Tülek… 1976 yılında Bursa’da dünyaya gelen oyuncu, hikayede Levent karakteri ile yer alıyor. Daha önce de birbirinden çok farklı rollerde izlediğimiz oyuncu, başarılı performansıyla da dikkat çekiyor.

Son dönemde Burcu Biricik’in yanı sıra Cihangir Ceyhan’ın da öne çıkmakta olduğu Camdaki Kız dizisi, güçlü reytingler elde ederek, hikayedeki heyecan unsurunu yerinde kullanmanın avantajını yaşıyor. Dizinin yüksek gelen reytingleri, izleyici ilgisinin de sürdüğünü gösteriyor. Tuğrul Tülek, sette her şeyin yolunda olduğunu, hikayenin iyi gittiğini ve çekimlerin yoğun bir şekilde sürdüğünü anlattı.

Camdaki Kız dizisi setindeki ekip ruhu ve yardımlaşma bir başarı hikayesine dönüştü! 8

Dizinin setinde herkesin birbiri ile iyi bir yakınlaşma sağladığını, bazı kişilerle daha önceden çalıştıklarını anlatan Tuğrul Tülek, “Hepimiz bir araya gelince birbirimize çok destek olduk. Tuhaf ama güzel bir ortam oluştu gerçekten. Kendi tecrübelerimizden yola çıkarak destek oluyoruz. Galiba en büyük destek birbirimize verdiğimiz destek oluyor” dedi.

Herkesin bildiği klişe olarak nitelendirilen hikayelerden çok daha farklı bir hikaye anlatıldığı için Camdaki Kız dizisinin başarılı olduğunu anlatan oyuncu, “Anlatılmayan karakterler var, zaten bu işi bu nedenle yapıyoruz. Böyle hikayeler, karakterler çıkınca da keyifle izleniyor. Biz de keyifle oynuyoruz” şeklinde konuştu.

Camdaki Kız dizisi setindeki ekip ruhu ve yardımlaşma bir başarı hikayesine dönüştü! 9

Camdaki Kız dizisi üçüncü sezonu ile güçlü bir şekilde ilerlerken birçok dizi hayranının aklında da gelecek sezonda da devam edip etmeyeceği konusu bulunuyor. Tuğrul Tülek bu konuda kendilerinin de hiçbir şey bilmediğinden bahsetti.

Her yeni gelen bölümde izleyiciler gibi heyecanlandıklarını anlatan oyuncu, partneri Selma Ergeç ile uyumlu haliyle de dikkatlerden kaçmıyor. Oyuncu ayrıca kariyer noktasında yeni adımlar da atacak.

Camdaki Kız dizisi dışında tiyatro oyunları için de hazırlıklar yaptığını anlatan Tuğrul Tülek, Sezin Akbaşoğulları ile birlikte önümüzdeki dönemde sahneye çıkacaklarını anlattı.