Ana sayfa Dizi Haberleri Darmaduman dizisinde Aytaç Şaşmaz da Aslıhan Malbora uyumu bir harika!

Darmaduman dizisinde Aytaç Şaşmaz da Aslıhan Malbora uyumu bir harika!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gençlik dizisi olarak öne çıkan Darmaduman, düşük gelen reyting oranları nedeniyle daha ne kadar yayında kalır kimse bilmiyor. Fox TV’nin bu sezon dizileri biraz daha şans veren tutumu sayesinde izleyiciler biraz rahatlamış olsa bile, Darmaduman’ın reytingleri pek de iyi gelmediği için şansının az olduğu değerlendirmesi yapılıyor.

Perşembe akşamları başlayan ama izleyicileri kendisine çekemeyen Darmaduman, önceki hafta Cumartesi gününe alında ve bu yeni gün düzenlemesi de çok fazla bir şey değiştirmedi. Ancak dizinin oyuncu kadrosu ve hikayesi gayet iyi gözüküyor. Beverly Hills dizisinin yerli uyarlaması olarak önce çıkan Darmaduman dizisinde Ece ve Evren karakterleri izleyicileri bir hayli etkiliyor.

Darmaduman dizisinde Aytaç Şaşmaz da Aslıhan Malbora uyumu bir harika! 7

Tabii ki Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora hayranları da bu dizi ikilisinden çok memnun. Birbirlerine yakıştırılan iki genç oyuncu, etkili performanslarıyla da öne çıkıyor. Dizi hayranları onların uyumundan ve enerjilerinden gayet memnun olduklarını ifade eden yorumlarla motivasyon aşılamaya devam ediyor.

Ay Yapım imzası taşıyan dizinin oyuncuları, hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Adaletsizliğe karşı tepkiniz ne olurdu soru üzerine Aslıhan Malbora, “Baş düşmanlarından biriyim. Ece’nin askerleriyiz” yanıtını verdi.

Aslıhan Malbora, dizi karakterlerinden şeffaflıklarından dolayı Ece ve Kerem ile arkadaş olmak isteyeceğini söyledi. Malbora, arkadaşların başka anne babalardan doğan kardeşler olduğunu da düşündüğünü ifade etti.

Hikayede Evren olarak izlediğimiz Aytaç Şaşmaz ise “Arkadaşların sadece kötü günde değil, iyi günde de yanında olmak gerektiğini” düşünüyor.

Canlandırdığı Evren karakterine bir tavsiye vererek aslında senaristlere de mesaj yollayan Aytaç Şaşmaz, bu seviyede yanlızlığın zararlı olacağına inanıyor.

Aytaç Şaşmaz, canlandırdığı Evren karakterine bir öneri vermesi gerekse yalnızlığın bazen güzel olduğunu ama bu seviyede yalnızlığın zararlı olabileceği söylemek istediğini belirtti. Şaşmaz en sık kullandığı sevgi sözcüğünün ise “Cansın, bitanesin” olduğunu söyledi.