Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel açık vermedi, Burak Deniz ise yeni dizi için net konuştu!

Hande Erçel açık vermedi, Burak Deniz ise yeni dizi için net konuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Önümüzdeki sezon için düşünülen İki Yabancı isimli yeni dizinin başrollerinde Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisinin olacağı yönünde haberler uzun süredir basında ve sosyal medyada yer alıyor. Geçtiğimiz gün Hande Erçel yaptığı açıklamada İki Yabancı dizisiyle ilgili isim vermeden, henüz netleşen bir şey olmadığını söylemişti.

Oyuncu görüştüğü bir proje olduğunu ama senaryo okumaya devam ettiğini ve net bir şey olmadığını röportajında ifade etti. Anlaşılan Hande Erçel, proje hakkında detay vermek istemedi. Ancak Burak Deniz’in açıklaması ile birlikte İki Yabancı dizisinde işlerin yolunda olduğu ortaya çıktı.

Yeni sezonun etkili yapımlarından birisi olması beklenen İki Yabancı dizisinde Burak Deniz ile Hande Erçel’in bir araya geleceği ve yakında detayların ortaya çıkacağı anlaşıldı. Hatta ön çalışmaların başladığı ve ikilinin bir araya geldiği bile Burak Deniz tarafından ifade edildi.

Burak Deniz, muhabirlerin İki Yabancı dizisiyle ilgili sorusu üzerine şöyle konuştu: “Sıcak provalara da başladık. Mekanlarda provalara da girdik. Heyecanlıyız. Hande ile zaten birbirimizi tanıyoruz. Bu bir artı olarak yansıyacak diye ümit ediyoruz, heyecanlıyız, keyifliyiz.”

Burak Deniz bu sözleri ile birlikte İki Yabancı dizisi için ön hazırlıkların başladığını ilk kez resmen duyuran isim oldu. Hande Erçel’in gizleme çabasına rağmen, Burak Deniz’in bu sözleri hayranların heyecanını da bir kat daha artırdı.

İki ünlü oyuncu daha önce Aşk Laftan Anlamaz isimli romantik komedi dizisinde başrolde bir araya gelmiş ve 2016-2017 sezonunda toplam 31 bölüm süren bu proje, büyük ilgi görmüştü.

Şahmaran isimli Netflix dizisinin ilk sezonu Ocak ayında yayınlandı ve Burak Deniz, ikinci sezonun da yine Ocak ayında izleyicilerle bulaşabileceği tahminini yaptı.