Ana sayfa Sosyal Medya Hiç kimse Mert Ramazan Demir’e övgüde bulunmasın! Yalı Çapkını’nın starından ilginç kişisel özellikleri!

Hiç kimse Mert Ramazan Demir’e övgüde bulunmasın! Yalı Çapkını’nın starından ilginç kişisel özellikleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisi Cuma akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşuyor ve erkek başrol olarak da Mert Ramazan Demir, müthiş bir performans ortaya koyuyor. Dizinin hikayesinde Ferit olarak izlemekte olduğumuz oyuncu, sette Afra Saraçoğlu ile de partner ve ikilinin enerjisi, uyumu izleyiciler tarafından büyük beğeni topluyor.

Mert Ramazan Demir, adeta Yalı Çapkını dizisiyle büyük bir kariyer sıçraması yaptı. Bunu da çok kısa bir sürede gerçekleştirdi. Eylül ayında başlayan dizinin daha ilk bölümlerinde elde edilen çift haneli reytingler uzunca bir süredir devam ediyor. Bu da milyonlarca izleyicinin dizi için ekrana geçtiğini gösteriyor.

Mert Ramazan Demir, bir anda şöhret oldu ama onun utangaçlığını bilenler de çok fazla övgüden hoşlanmadığını ve bunun kendisinde bir utangaçlığa neden olduğunu biliyor.

Hiç kimse Mert Ramazan Demir'e övgüde bulunmasın! Yalı Çapkını'nın starından ilginç kişisel özellikleri! 7

Karşısındaki insanların gününü, işini anlatmasına katlanamayan oyuncu, “Kimse bana işini anlatmasın. O kadar ilgilenmiyorum ki. Ben kimseye abi bir oynadım, millet reji falan anlatmadım. Kimse de bana anlatmasın istiyorum” dedi.

Oyuncu İbrahim Selim’in youtube’daki programına konuk olan Mert Ramazan Demir, kendisi hakkında bazı detaylar paylaştı. Sette böbürlenen, kendisini öven birisi olmadığını ve bu durumu da garip karşıladığını anlatan genç oyuncu, utangaçlık durumu için ise şöyle konuştu:

“Böbürlenmeyi hiç sevmem. Birisinin de benim için iyi bir şey söylemesini de sevmem. Hiç kimse bana övgüde bulunmasın. Direkt içime gömülürüm ben. Git falan olurum ben.”

Utangaçlığının boyutlarını bu sözleri ile ifade eden oyuncu poz veremediğini de itiraf etti. Kendisini öne çıkartma, reklamını yapma gibi konularda da pek becerikli olmayan Mert Ramazan Demir, araba ile uzun yola çıktığı zaman araç içinde sürekli şarkılar söylediğini ve sesinin de bu yüzden kısıldığını anlattı.