Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinin setinde yaşananlar bile başarının tesadüf olmadığının kanıtı oldu!

Yalı Çapkını dizisinin setinde yaşananlar bile başarının tesadüf olmadığının kanıtı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisindeki başarı birkaç kişiye ya da senaryoya bağlı değil, işte perde arkasındaki gerçek! Yalı Çapkını dizisi bu sezonun en büyük çıkışını yapan bir ara 15’li reytinglere kadar çıkan güçlü bir proje… Dizinin hem hikayesi çok beğenildi hem de oyuncu kadrosu çok başarılı olarak tarif ediliyor. Başladığı günden bu yana da gündem olan ve reyting birincilikleri elde eden bir dizi olması nedeniyle de Yalı Çapkını 2022-2023 sezonuna damgasını vurdu.

İlk birkaç bölümü Gaziantep’te çekilen dizinin bu kadar başarılı olmasını bekleyenler azınlıktaydı. Ancak dizinin milyonlarca izleyiciye ulaşmasının altında çok önemli bir gerçeklik yatıyor. Gaziantep’te bir araya gelerek orada çok iyi kaynaşan dizi ekibi, daha sonra İstanbul’daki çekimlerde de iyi bir aile ortamı kurmayı başardı.

Bu durumun da sahneler vasıtasıyla izleyicilere yansıdığını düşünen Diren Polatoğulları, ekip olarak sorunsuz çalışmalarının ve iyi anlaşmalarının dizinin başarısının arka planı olduğunu ifade etmişti. Benzer bir düşünceye Buçe Buse Kahraman da sahip.

Yalı Çapkını dizisinin setinde yaşananlar bile başarının tesadüf olmadığının kanıtı oldu! 8

Pelin karakteri ile Yalı Çapkını dizisinde en çok konuşulan isimlerden olan Kahraman, Ferit ile Pelin aşkı nedeniyle sosyal medyada lince de uğradı. Dizideki Pelin karakterinin yaptıklarına kızanlar, olayı abartıp oyuncuya da tepki gösterince bu durum linç olarak tarif edildi.

Buçe Buse Kahraman da rol arkadaşlarından Diren Polatoğulları gibi Yalı Çapkını dizisinin başarısının arka planında hikaye ve konsept kadar, oyuncuların ve teknik ekibin çok iyi kaynaşma yaşamasının da olduğunu söyledi.

Kahraman, Sabah gazetesinin youtube kanalındaki yorumunda şunları anlattı: “Daha çok genç oyuncu arkadaşlarımla sahnelerim oldu, onlarla çalışmak da çok güzel bir enerji oluyor sette. Bir kaç tanesini önceden de tanıyordum, bildiğim insanlardı. İşin içine girdikten ve enerjin uyduktan sonra daha mutlu bir ortam oluyor. Bu da bence ekrana da yansıyor, işe de yansıyor. O başarı tek başına gelmiyor. Buradan yola çıkarak geliyor. O pozitiflikten doğan bir şey oluyor.”

Yalı Çapkını dizisinde sadece hikayenin değil, ekibin iyi seçilmiş olması, oyuncular arasındaki uyumun güçlü olması da başarıda çok önemli faktörler olarak gözüküyor.

Yalı Çapkını dizisinin setinde yaşananlar bile başarının tesadüf olmadığının kanıtı oldu! 9

Buçe Buse Kahraman, set içinde sahneleri olmadığı zaman bir araya geldiği arkadaşları ile sohbetler yaptıklarını, diziyle ilgili çok fazla konuştuklarını ve hikayenin nasıl ilerleyeceğini kendilerinin de çok merak ettiğini anlattı.

Oyuncu arkadaşları ile sette yaptıkları sohbetler konusunda bilgi veren, Buçe Buse Kahraman şu detayları ifade etti:

“Sahne aralarında sohbet ediyoruz, bir arada oluyoruz. Çok fazla kafa yoruyoruz, diziyle ilgili çok konuşuyoruz. Oturduğumuzda yine çok konuştuk diyoruz. Ama çok merak ediyoruz, nasıl olacak diye. Her karakter merak uyandırıcı olduğu için hepsini çok merak ediyoruz.

Sette çok güzel bir ortam oluyor. Genç bir enerji de olduğu için… Yönetmenlerimiz de çalışması keyifli ve rahat insanlar, bize çok fazla alanlar sağlıyorlar. Kaygılı olmuyoruz, bir sahne üzerinde düşünüyoruz, bize de bırakabiliyorlar, bu da hoşumuza gidiyor.”

Yönetmenlerin sette oyunculardan iyi dönüşler aldıkları zaman övgülerde bulunduğunu bunun da kendilerine olumlu yansıdığını ifade eden Kahraman, bir sonraki sahnede daha motive olarak daha iyisini yapmaya odaklandıklarını sözlerine ekledi.