Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle parlayan Kayra Zabcı, yepyeni bir dizinin başrolü oldu!

Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle parlayan Kayra Zabcı, yepyeni bir dizinin başrolü oldu!

tarafından ker_def

2001 yılında dünyaya gelen Kayra Zabcı henüz daha çok küçükken kameralar ile tanıştı. Zabcı, farklı yapımlarda rol aldı ve çocuk oyuncu olarak alkış aldı. Muhteşem Yüzyıl, Küçük Ağa, Vatanım Sensin, Gülperi gibi yapımlarda yer alarak hem okuluna devam etti hem de oyunculuk mesleğinde adım adım ilerledi.

Son dönemde farklı yapımlarda görmeye devam ettiğimiz Kayrı Zabcı; Doğduğun Ev Kaderindir, Canım Annem, Zeytin Ağacı gibi yapımlarda boy gösterdi.

Netflix’te ikinci sezonu izleyici ile buluşan Zeytin Ağacı dizisinde Zehra karakterini de yine Kayra Zabcı canlandırıyor.

Genç oyuncunun en önemli projelerinden birisi ise 2022-2023 sezonunda Seferiye Hatun rolü ile yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi oldu.

Bu etkili projede iyi bir çıkış yakalayan Kayra Zabcı kariyerinde de önemli adımlar attı.

Şimdilerde ise genç oyuncu yepyeni bir dizi projesi ile gündemde…

Bizi Birleştiren Hayat isimli Kanal D’nin günlük dizisinde Kayra Zabcı’yı da izleyebileceksiniz.

Nilgün Kasapbaşoğlu ve Kayra Zabcı’nın başrollerinde yer aldığı dizinin yapımını Royal Pictures üstleniyor.

Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler bulunuyor: “Emir Gülsever, Şerif Bozkurt, Yeşim Ceylan, Hazal Güzel, Doğaç Gözüdeli, Zelal Barlas, Irmak Korkmaz, Farah Nesrin Yıldırım, Ayça İşözen, Savaş Alp Başar, Elif Naz Sabuncu.”

Yeni sezonda hafta içi her gün ekrana gelecek olan dizinin senaryosunu Berrin Tezcan Dağçınar kaleme alırken; yönetmen koltuğunda ise Ayhan Özdemir oturuyor.

“Bizi Birleştiren Hayat” yeni sezonda Kanal D ekranlarında yayınlanacak.Kayra Zabcı da kariyerinin önemli projelerinde birisi ile dikkatleri yine üzerine çekecek gibi gözüküyor.