Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’a şok! Düşüşe geçti! Kadın çıktı! İstanbullu Gelin sabit! İşte dizi karnesinde son durum…

Çukur’a şok! Düşüşe geçti! Kadın çıktı! İstanbullu Gelin sabit! İşte dizi karnesinde son durum…

tarafından ker_def

Çukur'a şok! Düşüşe geçti! Kadın çıktı! İstanbullu Gelin sabit! İşte dizi karnesinde son durum... 7

Milliyet Blog yazarlarından Abdurrahman Balcılar, dizilerin son karnesini yazdı:

Geçen Haftanın (02 – 08 Nisan 2018) En Çok İzlenen Dizileri!

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 02 – 08 Nisan 2018 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 33 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, Öne çıkan dizilerin, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

Çukur, Söz, Yasak Elma, Siyah Beyaz Aşk, 8.Gün, Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetler, Mehmed ‘Bir Cihan Fatihi’, Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz, Börü, Bizim Hikaye, Kanatsız Kuşlar, Vatanım Sensin, Avlu, Mehmetcik Kut’ül Amare, Arka Sokaklar, Aşk ve Mavi, İstanbullu Gelin, Payitaht Abdülhamid, Bir Mucize Olsun (Yeni), İnsanlık Suçu (Yeni), Masum Değiliz, Yeni Gelin, Fazilet Hanım ve Kızları, Kalk Gidelim, Adı Zehra, Savaşçı, Çocuklar Duymasın, Cennetin Göz Yaşları, Tehlikeli Karım ve Aslan Ailem dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı.

HAFTANIN DİZİLERİNDE ;

Total’in ilk sırasında bu hafta Sen Anlat Karadeniz 11.bölümünde aldığı 15,65 reyting puanı ile bu haftada ilk sırada yer alıyor. Total’in 10.sırasında Fox Tv’nin “Yasak Elma” dizisi aldığı 6,22 puanla yer alıyor.

AB’nin ilk sırasında; Bu hafta “Diriliş Ertuğrul” 113.bölümünde aldığı 18,06 reyting puanı ile AB’nin birinci sırada bu hafta da yer alıyor. Kanal D’nin “Vatanım Sensin” dizisi AB’de aldığı 6,55 puanla 10.sırada bu hafta da kalmayı başarıyor.