Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’a şok! Düşüşe geçti! Kadın çıktı! İstanbullu Gelin sabit! İşte dizi karnesinde son durum…

Çukur’a şok! Düşüşe geçti! Kadın çıktı! İstanbullu Gelin sabit! İşte dizi karnesinde son durum…

tarafından ker_def

Çukur'a şok! Düşüşe geçti! Kadın çıktı! İstanbullu Gelin sabit! İşte dizi karnesinde son durum... 8

4.ÇUKUR : Show Tv’nin fenomen dizisi bu hafta 23.bölümünde 3.sıradan 4.sıraya geriledi. Haftanın dizileri arasında AB’de aldığı 11,57 reyting puanı ile 4. sırada bulunuyor.

Çukur’da Elvis gözünü karartıp meydan okuyarak Koçovalı kadınlarını kaçırmıştır. Yamaç ve Vartolu bu tehlikeli hamle karşısında deliye döner.

Elvis ve çetesi, Baykal’ı alana kadar tek bir saniye bile boş durmayacaktır. İki taraf arasında silahların konuştuğu çetin mücadele sonrası Koçovalı kadınları sürpriz bir isim tarafından kurtarılacak.

Yamaç ile Vartolu iş birliğinin ne kadar kalıcı olacağı ise akıllarda soru işareti yaratacak. Kartların yeniden dağıtılacağı, mücadelenin daha da çetin olacağı bölümde Elvis’in nasıl durdurulacağı heyecanla beklenirken, Çukur’un önemli karakterlerinden biri diziye veda ediyor. Beyefendi lakaplı Burak Sergen ölüyor.

Çukur'a şok! Düşüşe geçti! Kadın çıktı! İstanbullu Gelin sabit! İşte dizi karnesinde son durum... 9

5.İSTANBULLU GELİN : Star Tv’nin “İstanbullu Gelin” 44.bölümünde AB’de aldığı 9,03 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında bu hafta da 5.sırada yer alıyor.

Esma, her şeye rağmen ailesini bir arada tutmak için harekete geçer. Ada’nın rahatsızlığı konağı endişelendirirken Esma her şeye rağmen ailesini bir arada tutmak için harekete geçer. Fikret ve İpek için yeni bir dönem başlamaktadır.

Dilara’yı kaybettiğini düşünen Süreyya, Osman’ın gitme kararındaki ısrarıyla iyice kendisini yalnız hisseder. Faruk’un Osman’ı engellemiyor olmasına ise inanamamaktadır. Boranlar ailevi dertleriyle mücadele ederken Adem’den gelen beklenmedik haberle sarsılırlar; Reyhan hastaneden kaçmıştır…