Ana sayfa Dizi Haberleri Vedaya hazırlanan Aşk ve Mavi dizisinde izleyicileri meraklandıran gelişme!

Vedaya hazırlanan Aşk ve Mavi dizisinde izleyicileri meraklandıran gelişme!

tarafından ker_def

Başrollerinde Emrah, Burcu Kıratlı ve Kenan Bal’ın yer aldığı Aşk ve Mavi dizisi, önümüzdeki sezon devam edecek yapımlar arasında yer alıyor.

Sezon finali bölümünün çekimlerinin tamamlandığı ve ekibin yaz arası için vedalaştığı haberleri sitemizde yayınlanmıştı.

Aşk ve Mavi dizisinin 1 Haziran Cuma günü saat 20.30’da atv ekranlarında ekrana gelecek olan 68. bölüm 1. fragmanı yayınlandı…

Yotube’da yayınlanan yeni bölüm fragmanı trendler listesine girmeyi başardı. Dizinin yeni bölümüne izleyicinin yoğun bir ilgisinin olduğu gözlenmekte…

Ali karakterinin ölüp ölmeyeceği merak ediliyor, ama başrol oyuncusu Emrah’in diziden ayrılmasına pek ihtimal vermemek lazım…

Sezon finaline son 2 bölüm kaldı ve izleyiciler sezonun nasıl biteceği konusunda da bir hayli merak içinde…

Bakalım sezon finalinde nasıl bir veda izleyeceğiz… Yeni sezon için izleyicileri meraklandıran bir sezon finali bekleniyor.

İşte 68. bölüm 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali, hastalığını tüm aileden saklamaya devam ederken bir yandan da biyopsi için bir günlüğüne nasıl ortadan kaybolacağının hesaplarını yapmaktadır.

Cemal, Ali’nin banka kasasına koyduğu kaydı ele geçirmeyi başarmış, Mavi kaydı izlemeden başka bir kayıtla değiştirmeyi de başarmıştır. Belayı savuşturduğunu düşünen Cemal’i bir sürpriz beklemektedir.

Vedaya hazırlanan Aşk ve Mavi dizisinde izleyicileri meraklandıran gelişme! 7

AŞK VE MAVİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Safiye kaydı izlemiş ve Ahmet’i öldüren kişinin Cemal olduğunu öğrenmiş ve bu gerçeği herkese söylemek istemektedir. Cemal için işler iyice zorlaşmıştır. Artık kaderi Safiye’nin iki dudağının arasındadır.