Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova, bir ülkeyi daha etkisi altına aldı!

Bir Zamanlar Çukurova, bir ülkeyi daha etkisi altına aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Türkiye’de büyük beğeni toplayan Bir Zamanlar Çukurova, 2. sezonuyla izleyicilerle buluşmaktaydı.Ancak koronavirüs salgını nedeniyle çekimler yapılamıyor. Dizinin yeni bölümleri de yayınlanamıyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin etkilediği ülkeler arasına birisi daha katıldı. Meksika’da dizinin büyük bir ilgi gördüğü ortaya çıktı. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık dizinin başrollerinde bulunuyor. Dizinin seti Adana’da ve büyük emeklerle kuruldu.

Koronavirüs salgını nedeniyle izlenme oranlarını artıran İmagen TV’nin bu başarısının arkasında Türk dizileri var. Bu yapımlar arasında Bir Zamanlar Çukurova, Aşk ve Mavi ile Elif dizileri bulunuyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, konuyu köşe yazısında şöyle yazdı:

“Meksika’nın üçüncü ve büyük televizyon kanalı İmagen TV, koronavirüs salgın günlerinde izlenme oranını yüzde 9 artırmış. Yetkililer, üç ana haber bülteninin ve eğlence programlarının bunda etkili olduğunu söylüyor. Ama asıl güvendikleri üç Türk dizisi var; ‘Elif’, ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ile ‘Aşk ve Mavi’…”