Ana sayfa Dizi Arşivi Aşk ve Mavi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Aşk ve Mavi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Başrollerini Emrah ve Burcu Kıratlı’nın paylaştığı ‘Aşk ve Mavi’ dizisi ekranların sevilen ve reyting alan dizilerinden birisiydi. Ancak dizlerde pek yaşanmayan şok bir ilk yaşandı. Emrah Erdoğan, ücretine zam isteği geri çevrilince başrol oynadığı ‘Aşk ve Mavi’ dizisini seti terk etti ve 74. bölümde yapımdan ayrıldı.

Emrah’ın ani ayrılığıyla ‘Aşk ve Mavi’nin çekimleri bir süreliğine durduruldu. Emrah’ın yerine, diziye Keremcem dahil oldu. Bu gelişme günlerce konuşuldu. Ancak Keremcem, dizide 3 bölüm oynayabildi. Reyting kaybına uğrayan ‘Aşk ve Mavi’ dizisi 78.bölümde final yapmak zorunda kaldı.

Aşk ve Mavi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: ATV

Yapımcı: NTC Medya

Türü: Dram dizisi

Yayın Tarihi: 4 Kasım 2016

Bitiş Tarihi: 16 Kasım 2018

Mekan: Ürgüp

Bölüm sayısı: 78

Süresi: 140 dakika

Müzik: Alp Yenier

Başrol: Emrah, Burcu Kıratlı, Keremcem

Oyuncular: Cüneyt Mete, Ayşegül Ünsal, Birgül Ulusoy, Alayça Öztürk, Nur Yazar, Seda Akman, Osman Karakoç, Uğur Uzunel, Gülderen Güler, Selin Dumlugöl, Aydın Orak, Muhittin Oymakçıer, Kenan Bal, Ali Düşenkalkar, Ayça Koptur, İpek Tuzcuoğlu, Ferit Kaya, Yağmur Aydan, Işıl Yücesoy

Senarist: Gül Abus Semerci, Yelda Eroğlu

Yönetmen: Hakan Arslan

TÜM HABERLER

Aşk ve Mavi dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Dizinin tüm haberlerini okumak için lütfen tıklayınız…

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Twitter: https://twitter.com/askvemavitv

Facebook: https://www.facebook.com/askvemavitv

Instagram: https://www.instagram.com/askvemavitv/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCpZIXU_X4Lgc2evzmxMsqnw

Resmi internet sayfası: https://www.atv.com.tr/webtv/ask-ve-mavi/bolum

Aşk ve Mavi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

HİKAYESİ

Ali, otuzlu yaşlarında zengin bir ailenin oğludur. Ahmet adında bir adamı öldürdüğü için uzun yıllar hapis yatmıştır. Hapishanenin son yıllarında mektuplaştığı Mavi ile tahliye olduğu gün tanışır ve ikili hemen evlenmeye karar verir. Mavi’nin hapishanede onca insan içinde mektuplaşmak için kendisini seçmesi tesadüf değildir. Mavi, yıllar önce ölen Ahmet’in kardeşidir. Amacı bu olaydan sonra hayatlarının kâbusa dönmesine neden olan adamı bulup evlendikleri gece öldürmektir; ancak bilmediği bir gerçek vardır. Asıl katil, Ali’nin abisi Cemal’dir. Ali, Cemal’in karısı ve çocukları olduğu için suçu üstüne alarak yıllarca onun yerine hapis yatmıştır. Aslında Ali, nikah işlemleri sırasında Mavi’nin kimliğini görüp her şeyi anlamış; ancak aşkı için susmuştur. Düğün gecesi ise Mavi, Ali’yi bıçaklar. Ali ufak bir yarayla kurtulur ve birlikte yaşamak şartıyla Mavi’den şikâyetçi olmaz. Mavi her ne kadar karşı çıkmaya çalışsa da, ikili arasında imkansız bir aşk başlayacaktır…

MEKANLAR

Aşk ve Mavi dizisinin çekimlerinin çoğu Ürgüp Mustafapaşa’da bulunan Sinasos Palace Otel’de ve ayrıca Nevşehir, Kapadokya ve Ürgüp’te yapıldı.

Aşk ve Mavi dizinin konağı o dönem ziyaretçi akınına uğruyordu.

MEKSİKA’DA EMRAH OLAY OLDU

Emrah, Aşk ve Mavi dizisindeki Ali karakteri ile Meksika’da büyük hayran kitlesi edindi. Sevenlerine İspanyolca mesaj yollayan Emrah, koronavirüs salgını bitince bu ülkeye gitmek istiyor.

Meksika’da ‘Amor y Odio’ adıyla yayınlanan Aşk ve Mavi dizisi, sosyal medyada da büyük ilgi görüyor. Meksikalılar diziyle ilgili birçok paylaşım yapıyor.

Emrah da İspanyolca bir video hazırlayarak hem kendi instagram hesabı üzerinden hem de Türkiye’nin Meksika Büyükelçiliği’nin twitter sayfasından hayranlarına ulaştı.

Gördüğü ilgiden memnun olan Emrah, “Dünyanın bir ucundan aldığım mesajlar beni çok mutlu etti.  Kuzey Amerika’dan çok teklif var, değerlendiriyorum. Şu an dünyanın üzerinde dolaşan kara bulutlar dağılır dağılmaz Meksika’daki hayranlarımla buluşacağım” diye konuştu.

Aşk ve Mavi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

KARAKTERLER

Emrah-Ali Göreçki

Burcu Kıratlı-Mavi

Keremcem-Yaman

Cüneyt Mete-Cemal Göreçki

Ayşegül Ünsal-Hasibe

Birgül Ulusoy-Birgül

Alayça Öztürk-Safiye Göreçki

Nur Yazar-Fatma

Seda Akman-Yüksel Karahan

Osman Karakoç-İlyas Teret

Uğur Uzunel-İsmet Göreçki

Gülderen Güler-Sevda

Selin Dumlugöl-Pembe

Aydın Orak-Seyfi

Muhittin Oymakçıer-Metin

Kenan Bal-Fazıl Göreçki

Ali Düşenkalkar-Mümtaz

Ayça Koptur-Feride

İpek Tuzcuoğlu-Elmas

Ferit Kaya-Faysal Koçak

Yağmur Aydan-Sinem

Işıl Yücesoy-Refika Göreçki

ETKİLEYİCİ SAHNELER

Mavi’nin Ali’ye aşık olduğunu itiraf ettiği sahne…

Ali’den Mavi’ye ‘Götür Beni Gittiğin Yere’ klibi…

Şarkıcı yönüyle şöhreti yakalayan Emrah dizide zaman zaman şarkılar söyledi…

Emrah dizideki Ali karakterine işte böyle veda etmişti…

JENERİK MÜZİĞİ

Aşk ve Mavi’nin dinleyenleri duygu seline sürükleyen jenerik müziği Alp Yenier imzalı…

TÜM BÖLÜMLER

Aşk ve Mavi dizisi için youtube’da resmi bir kanal açıldı. Bu kanal üzerinden birçok sahneyi izleyebilirsiniz. Dizinin tüm bölümlerini ise atv’nin resmi internet sitesinde bulabilirsiniz. Tüm bölümleri izlemek için lütfen tıklayınız…

DİZİ MÜZİKLERİ

Dizinin müzikleri de meşhur oldu. Emrah, Türkiye’nin en etkili sanatçılarından birisi ve sesiyle de diziye hayat verdi. Emrah’ın sesinden dizideki müzikleri youtube kanalından dinleyebilirsiniz.