Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş’ta oynayan Can Yaman’ın ilginç alışkanlığı şaşırttı!

Erkenci Kuş’ta oynayan Can Yaman’ın ilginç alışkanlığı şaşırttı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin sevilen Erkenci Kuş dizisinde Can Divit karakterini oynayan Can Yaman, son dönemin dikkat çeken isimlerinden birisi haline geldi.

Son olarak Dolunay dizisinde oynadıktan sonra bir süre ekrandan uzak kalan Can Yaman, Erkenci Kuş dizisiyle yeniden gündemde.

Dizi için aylar öncesinden spora başlayan Can Yaman, yoğun boks ve crossfit sayesinde fiziğini yeniden şekillendirdi.

İzleyicinin karşısına bambaşka bir görünüşle çıkan Can Yaman, bir Youtube kanalına verdiği röportajda ilginç bir yönünü anlattı.

Erkenci Kuş'ta oynayan Can Yaman'ın ilginç alışkanlığı şaşırttı! 7

ERKENCİ KUŞ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Son oynadığı Can Divit karakterinin stilinin kendisine en çok benzeyen karakter olduğunu söyleyen Can Yaman, özel hayatında kış aylarında özellikle postal giymeyi sevdiğini, trenckot, giydiğini anlattı. Özellikle uzun paltoları tercih ettiğini söyleyen Can Yaman, ilginç bir alışkanlığını da paylaştı.

Yaman paltoların büyük ceplerinin olmasını çok sevdiğini belirterek “Cebimde çok şey de olur. Mesela bir yere gittiğimde cebimde çikolata taşırım. Çanta taşımayı sevmediğim için paltomdaki ceplik işime geliyor” diye konuştu.

Hayatı boyunca sporla iç içe olan Can Yaman, hiç diyet yapmadığını ve yemek konusunda kendisini zorlamadığını anlattı.

Yaman, ev yemekleri sevdiğini ve gecenin bir vakti de olsa sevdiği bir şey olduğunda ve acıktığında yediğini de belirtti.

Genetik olarak kilo almayan bir tip olduğunu ve bunun avantajlarını da kullandığını belirten Yaman, uzun yıllar basketbol oynamış ve pek çok spor dalıyla ilgilenmiş bir isim. Yaman’ın röportajından çikolatanın kendisi için vazgeçilmez olduğu da anlaşılıyor.