Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Affet dizisi 8. sezon başlıyor… 1403. bölümde neler olacak?

Beni Affet dizisi 8. sezon başlıyor… 1403. bölümde neler olacak?

tarafından zk zk
Star TV’nin günlük yayınlanan dizisi Beni Affet, bugün yayına başlıyor. (17 Eylül) Saat 17:00’de 1403. bölümle ekrana gelecek olan dizi, aynı zamanda rekora koşuyor.

Dizilerin 3-5 bölüm sonra yayından kaldırıldığı dönemleri yaşayan ekranda, 1403 bölüm yayınlanmak büyük bir başarı aslında.

Bugün 8. sezonuyla takipçileriyle buluşacak olan Beni Affet kadrosuna dizisinin kadrosuna yeni oyuncular da katılıyor.

Sürpriz gelişmeler ve dram yüklü hikayesiyle dizi yeni sezonda da ekranda olacak.

İşte 1403. bölüm özeti:

Feride, bir yandan kaçırılan bebeğinin acısını yaşarken, diğer yandan kızı Güneş’ten haber alamamanın hüznüyle boğuşur. Tüm çabalarına rağmen, bebeklerini bulamayan Yaman ve Feride, sonunda güzel bir haber alırlar. Kader, kendisini kaçıranların kim olduğunu anlamaya çalışır.

Beni Affet dizisi 8. sezon başlıyor... 1403. bölümde neler olacak? 7

Yaşanan bir gelişme, Kader’in içinde bulunduğu durumdan kurtulması için bir ona fırsat sağlar.
Ateş’in ölümüyle derinden sarsılan Sevgi ve Şahin, bir türlü ulaşamadıkları Kader’i ve yıllar önce ayrı kaldıkları kızlarını bulmaya kararlıdır. İkili, buldukları ilk ipucuyla hızla harekete geçerler. Güzeller güzeli Müjgan, bir taraftan çalışıp, diğer taraftan üniversiteye girmeye hazırlanan çalışkan bir genç kızdır. Ailesine olan desteğini eksik etmemeye çalışırken maruz kaldığı davranışlar onu üzer. Sevgi ile olan bağlantısı ise merak konusudur.

Yayın Günü: 17 Eylül Pazartesi
Yayın Saati: 17.00