Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı’nın Çiğdem Teğmen’i Gaye Turgut Evin’e Faslı hayranlarından mesaj yağıyor

Savaşçı’nın Çiğdem Teğmen’i Gaye Turgut Evin’e Faslı hayranlarından mesaj yağıyor

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de başlayan ve daha sonra Star TV’ye geçen günlük dizi Beni Affet’teki Bahar rolüyle gönülleri fetheden Gaye Turgut Evin, altı yılı aşkın bir süre yer aldığı diziden kendi isteğiyle ayrılmış ve Ankara’dan İstanbul’a gelmişti. Oyuncu şansını yeni projelerde ararken Savaşçı dizisiyle ekranlara gelmeye başladı.

Prime Time’da yer alan Fox TV’nin dizisine Teğmen Çiğdem Ülgen karakteriyle dahil olan Evin, 2017 yılından beri dizide. Oyunculuğundaki başarılı performansıyla daha büyük kitleler tarafından tanınma imkanı bulan Gaye Turgut Evin, aynı zamanda Beni Affet dizisi sayesinde yurt dışında da tanınmaya başladı.

Özellikle Fas’ta ciddi bir hayran kitlesi edinen oyuncu, Beni Affet dizisinde tanışıp evlendiği Deniz Evin ile birlikte Fas’a gitti ve 2018 yılında ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü aldı. Bu zamana kadar tam 6 kez Fas’a giden oyuncu, büyük sevgi gösterileriyle karşılaştı.

Savaşçı'nın Çiğdem Teğmen'i Gaye Turgut Evin'e Faslı hayranlarından mesaj yağıyor 8

Beni Affet dizisinde oynadığı Bahar karakteri Fas’ta ‘Manar’ ismiyle, eşi Deniz Evin’in oynadığı Umut karakteri ise ‘Mahmoud’ olarak anılıyor.

Gaye Turgut Evin, zaman zaman Faslı hayranları için sosyal medya hesabından özel paylaşımlar yapıyor. Yine son olarak yaptığı bir paylaşım ise Arapça yorumlarla doldu.

İşte oyuncunun o paylaşımı:

????⛵
احبكم #manar هل إفتقدتني?

Savaşçı'nın Çiğdem Teğmen'i Gaye Turgut Evin'e Faslı hayranlarından mesaj yağıyor 9