Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu final yaparsa en çok bu üçlüye yazık olur!

Hekimoğlu final yaparsa en çok bu üçlüye yazık olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Hekimoğlu dizisinin düşük seyreden reytingleri izleyicileri bir hayli rahatsız ediyor. Bunun nedeni de dizinin her an yayından kaldırılmasına yönelik bir kararı gelebilecek olması.

House MD dizisinden uyarlanan ve farklı konsepti ile dikkatleri çeken Hekimoğlu, ilk sezonuna nazaran ikinci sezonunda izleyici kaybı yaşayan yapımlardan birisi oldu. Salı rekabetinde Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinin baskın bir durumu var. Ancak Fox TV’nin Baraj dizisi bu iki güçlü dizinin yanında iyi reytingler alarak ayakta kalmayı başardı.

Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu ise haftalardır sıkıntılı bir durumda bulunuyor ve şu anda elde ettiği reytingler pek de iç açıcı değil. Kanal D’nin sabır gösterdiği dizinin oyuncu kadrosu da çok iyi. Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizide, oyuncu kadrosu çok iyi seçilmiş durumda.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da dizideki 3 usta isme dikkat çekti ve son yılların dizilerdeki en uyumlu isimlerinin Hekimoğlu dizisinde buluştuğunu yazdı.

Dizi şayet reyting yükseltemez ve yayından kaldırılır ise en çok da bu 3 ünlü ismin oluşturduğu sinerjiye yazık olacak.

Hekimoğlu final yaparsa en çok bu üçlüye yazık olur! 15

İşte Sina Koloğlu’nun Timuçin Esen, Okan Yalabık ve Ebru Özkan hakkında yazdığı o yazı:

“Birbirlerine ne çok yakıştılar!” diyoruz izlerken… “Ne hoş bir çift oldular” bir başka beğeni cümlesi oyuncular ile ilgili. Timuçin Esen, Okan Yalabık ve Ebru Özkan, son yıllarda ekrandaki ‘en uyumlu üçlü’ diyebilirim. Ev ahalisi “Bunlar setten çıktıklarında da böyledirler” diyor. Az rastlanır bir durum. Bunu sırrı nedir? Cevabı yok. Çünkü belki de dizi ve sinema dünyasının ulaşmak istediği en önemli başlıklardan biridir ‘uyumlu oyuncular’ listesi. Türkiye’den bu uyarlama dizide (Hekimoğlu) böyle bir durum ortaya çıktı.”