Ana sayfa Sosyal Medya Acemi Cadı ve Küçük Sırlar ile parlayan Merve Boluğur, kariyerini kendi eliyle bitiriyor!

Acemi Cadı ve Küçük Sırlar ile parlayan Merve Boluğur, kariyerini kendi eliyle bitiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – 2006 yılında Acemi Cadı isimli dizideki Ayşegül karakteri ile duyuran Merve Boluğur, önemli projelerde bulundu. Küçük Sırlar, Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl dizileri ile 2010-2014 yılları arasında başarıdan başarıya koşan Merve Boluğur, büyük bir popülerlik kazandı.

Ünlü oyuncu en son 2017 yılında kısa süren İçimdeki Fırtına isimli dizide rol aldı ama bu yapım sayılmaz ise 5 yıldır ekranda ciddiye alınacak bir rolde yer almadı… Merve Boluğur, projelerde yer almak istiyor ama bir türlü istediği gibi bir yapım önüne gelmedi.

Ünlü oyuncu sıklıkla sosyal medya üzerinden kendini ifade etmeye çalışıyor. Alımlı pozlarıyla, zaman zaman sivri ve iddialı açıklamaları ile de gündeme gelen Merve Boluğur, magazin gündeminden düşmüyor. Ancak bu durum sinema ve televizyon projelerinde yer almamanın bir karşılığı olabilecek bir gündem değil.

İşi ile değil de fiziği ile, aşkları ile ve zaman zaman da açıklamaları ile konuşulan Merve Boluğur, bu kadar fazla gündemin içinde yer alarak aslında kendi eliyle kendi kariyerini tüketiyor.

En son instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile yalnızlığının bittiğini ve yeni bir aşka başladığı iması yapan oyuncu, takipçilerini de şaşırttı.

Acemi Cadı ve Küçük Sırlar ile parlayan Merve Boluğur, kariyerini kendi eliyle bitiriyor! 7

Murat Dalkılıç ile 2015 yılında evlenen ve 2 yıl sonra boşanan Merve Boluğur’un uzun bir süredir aşk hayatında kimse yer almıyordu. Instagram hesabından kalp emojisi ile yüzü görünmeyen bir kişinin alnından öptüğü oyuncu yine gündem oldu.

Merve Boluğur, yeni bir aşk mı buldu henüz net değil. Ancak bu tür paylaşımları ile ve herhangi bir projede yer almayarak da kariyerini büyük riske attığı da bir gerçek.