Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Acun Ilıcalı hayalini gerçekleştirir ise imkansızı başaracak

Acun Ilıcalı hayalini gerçekleştirir ise imkansızı başaracak

tarafından ker_def

Survivor Panorama’ya katılan Acun Ilıcalı, “Amerika’nın en önemli televizyon kanallarından biriyle buluştum. Bizimle iş yapmak istediklerini söylediler” dedi.

Son dönemde ‘Survivor 2018’ programı ile gündemde olan Acun Ilıcalı, “Bana 1,5 yıl verin dünyayı ele geçirmek üzereyim” şeklindeki sözleriyle dikkati çekti. Sahibi olduğu TV 8 kanalında yayınlanan ‘Survivor Panorama’ programına katılan Acun Ilıcalı, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“1,5 YIL İÇİNDE DÜNYANIN EN BÜYÜĞÜ OLABİLİRİZ”
Gelecek hayalleriyle ilgili konuşan Acun Ilıcalı, “Dünyada kendini kabul ettirmeyi başarmış ilk Türk prodüksiyon şirketiyiz. Hayalim 40 ülkede aynı anda bizim prodüksiyonumuzun işlerinin olması. Dün dünyada 4 ülkede birinci olduk. Televizyon açısından en önemli ülkede prodüksiyon yaptığımı düşünün.

Amerika için yapılacak olan Survivor’da ödül olarak Türk yemekleri, Türkiye gezisi yapıldığını düşünün. Bunları başarmak istiyorum. İnsanlar reytingle kafayı bozduğumu düşünüyorlar. Artık Survivor’un birinci, ikinci, üçüncü olması benim konsantrasyonum içinde değil. Survivor’u global bir şekilde oynatmak istiyorum. Survivor Kolombiya, nisan ayında başlayacak” açıklamasını yaptı.

Daha önce canlı yayında yaptığı “Hedefim dünyayı ele geçirmek” şeklindeki sözlerine göndermede bulunan başarılı yapımcı, esprili bir şekilde “Program sonrası kendimi manşetlerde gördüm, ‘acaba ne demişim’ diye merak edip ben de tıkladım. Bana 1,5 yıl verin dünyayı ele geçirmek üzereyim” dedi.

Bugün katıldığı Survivor Panorama programında bir sonraki hayalini açıklayan Acun Ilıcalı, “Belki bir süre sonra Amerika’da yayında olacağım. Belki tüm Amerika bizi seyredecek. Dünyanın en büyükleri bile Amerika’ya girmeyi hayal edemiyor. Belki biz girmek üzereyiz. Cumhuriyet tarihinde Türkiye için böylesine bir tanıtım yapabildiğimizi düşünmüyorum. Bu gururu yaşamak için heyecanlıyım. Tabii ki kısmet. Bunlar yapmak istediklerim…” dedi.